• muggles

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    BS: jag visste väl att vi kunde lita på dig - suverän trådstart!!!


    Sitter här och försöker jobba lite lagom lullig efter vinet till grillningen. Vi köpte grill i förra veckan och skulle eg inte grillat idag igen (gjorde det igår) men det var så fint härligt väder så det blev laxfilé på grillen och till det pressad potatis, sockerärtor och god hemmagjord sås. Plus vin. Min man är bäst! (Det var hans förtjänst att det blev grillad lax och vin - jag var på lekplats med Moa...)


    Nu behöver jag dock få ihop en presentation till imorgon bitti kl 9, tur att jag har gjort det x antal ggr förut. Ska bara fila ihop det lite a la minute.


    Jag måste bara säga att flytta till hus var det bästa vi gjort på flera år (sedan vi fick Moa typ). Såå härligt att kunna vara ute hela dagarna som idag och sedan avsluta med grillning i kvällssolen - mmmmmmmmm.

  • muggles

    Cicci: spännande liv med din lover boy - njut av komplimangerna!

  • muggles

    MSW: jag vet, det känns väldigt bra att det blev bra när jag hade sådan ångest innan. Du behöver ingen Iphone för att surfa bra. Själv har jag Nokia N93 med stor skärm och man kan vrida skärmen 90 grader och då ser man superbra. Har 3G och funkar bra att surfa på - använde det senast igår i bilen. (Tänkte att ngn Nokia-modell kanske är billigare än Iphone...)

  • muggles

    Nenne: ooooohhhh jag hade missat dina fina magbilder - vilken supersöt mage! Sådär fint gravid bara (inte tjock alltså) Och vilken otroligt häftig katt Nancy är!

  • muggles

    Cicci: va?! Har ni kollat på större? Förstår att det måste vara svårt att hitta ngt liknande, särskilt för en rimlig penning. Varför är din make inte redo med att flytta då (om det nu också var centralt menar jag)?


    Lappis: lät jobbigt med den där berättelsen - hur många ord behöver du få ihop?


    Tinga: underbara nyheter! Tänk om det har lossnat nu alltså, att han fattat grejen? Tänk att det kan finnas ngt positivt med kräksjuka...

  • muggles

    Håll tummarna för oss förresten - vår bil ligger ute på blocket. Förhoppningsvis kan vi få en bra slant för den (öronmärkt till amortering på huset). Hittills bara dåliga bud tyvärr (hoppas inte vi har samma otur med bilen som med lägenheten!!!)

  • muggles

    Tinga: nä vi har beställt en ny tjänstebil men den gamla tjänstebilen måste säljas av oss (företaget vill inte ha besvär med att sälja den).

  • muggles

    Vi har fått dagisplats i aug! Jiiihhhoooo! Dessutom hyfsat nära så att vi förmodligen kan utnyttja även bussen, och inte måste ha två bilar. Super! Hoppas nu bara att det är ett acceptabelt ställe (inte som att vi har några val direkt...).

  • muggles

    Oupsie: nej det är inte lätt. I "villaområden" är det i princip bara aug-intagning som gäller, så vi har stått i kö from okt förra året och Moa går fortfarande på sitt gamla dagis inne i stan - dit vi får köra henne fram och tillbaka varje dag (miljövänligt så det förslår).


    Grattis till Hektor och till du-som-känner-dig-träffad! (jag har nog listat ut vem det är)

  • muggles

    Nu har jag ringt Fertilitetscentrum för att boka in tid för ett ivf-försök. Vi tänkte köra på direkt nu innan sommaren. Blir det några ägg till frysen kan jag tänka mig ett FET-försök efter sommaren men sedan är det finito som jag ser det nu iaf.


    Det positiva är att jag får ta kostnaden som bruttolöneavdrag på min lön (helt ok med Skattemyndigheten) vilket gör att kostnaden halveras från 30 000 kr (plus medicin) till 15 000, alltid ngt. Kanske ett tips för ngn annan också, ni som inte kan köra via landstinget?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen