• muggles

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Nenne: näe, det känns inte som en riktig vän det där tyvärr. Men nu vet du ju. Storkramen! Jag är glad att jag får se din mage då - även om jag förstår att du är besviken över att inte få gå på bröllopet.


    Koko: uja, det lät läskigt! Tur att allt gick bra. Det händer ju så snabbt när det händer också, inte lätt att hänga med i svängarna (skötbordsfall menar jag).


    Skönt att höra att det är lite fler som är stränga Jag har ju att brås på - min mamma var ganska sträng som mamma men jag tycker att jag har haft en bra barndom och en bra relation till henne. Även mina morbröder som jag umgicks mkt med på somrarna hos mormor var stränga så jag förstår ju att jag präglats av det. Jag har också väldigt svårt för tafatta föräldrar som bara säger "men älskling, göör inte så" och sedan när ungen gör så iaf, så händer ingenting. Jag tror på att de får en konsekvens av det man säger (därmed inte sagt att man kan vara konsekvent i alla lägen).


    Är det bara jag som tyvärr inte är så positiv om ivf? 1/3 lyckas säger de och det stämde ju med den förra omgången...


    PB: "nyligen gravid" - tja det är snart ett år sedan, så såå nyligen är det ju inte längre.


     

  • muggles

    "min mamma var ganska sträng som mamma" skulle ha fortsatt "men som mormor är hon inte så sträng!"

  • muggles

    Jag tänker ofta på det när jag har vänner som mår dåligt - att jag ser till att JAG hör av mig till dem. För jag vet ju själv hur man ibland inte orkar höra av sig när man mår dåligt men man uppskattar så oerhört om ngn ringer, messar, skickar ett mejl el en blomma. Man ska INTE sitta och vänta på att den som mår dåligt ska höra av sig. Och man ska inte tänka att de nog inte orkar prata så ingen idé att ringa. Om personen inte orkar prata så svarar de säkert inte i telefonen men då kan man ju iaf lämna ett meddelande på tel.svararen - det räcker ju med att säga "jag ville bara höra hur det var med dig". Det är ju guld värt när man mår dåligt och kan verkligen höja upp humöret lite lite mitt i allt elände.

  • muggles

    Nenne: jag kan trösta dig med att de inte är så söta när de trotsar... Och stadiet före handlar mkt om att säga nej för deras egen säkerhet "nej du FÅR inte hoppa från soffryggen", "nej du FÅR inte springa rakt ut i gatan" osv. Men jag håller med, Nancy är otroligt söt!!!

  • muggles

    EA: jag sökte på den kommunen som ni sökte hus i men jag får upp rätt många radhus - ge mig en ledtråd till el inboxa mig länken... *nyfiken*

  • muggles

    Vickan: du kommer att upptäcka att tydlighet inte hjälper ett dugg... Men bra med målsättningar...


    Lappis: jag tycker det är otroligt dålig stil att inte ens svara på en inbjudan, dålig uppfostran skulle jag kalla det, oavsett vad man har för skäl. Om hon försöker vara "skonsam" mot dig för att hon är gravvo, så agerar hon verkligen bakvänt tycker jag. Näe, henne skulle jag inte bjuda en gång till!


    Nenne: känns som att din väninna har förstorat upp den konflikt ni inte har haft, i sitt huvud till ngt mycket större än vad det var.


    BS: Cosmopolitan kommer här!

  • muggles

    Oj då vilken konstig mening det blev där, ursäkta syftningsfelen.

  • muggles

    Snorkis: kan tänka mig att rådjuren tittar skeptiskt på gräsklipparen


    Ore: shit gick du upp 20 kg? Var satt de någonstans??? Jag såg ju dig i aug och då var du normalt gravid tyckte jag, inte speciellt stor?!


    Själv gick jag upp "endast" 14 kg men de satt i bra länge tyckte jag, tyckte det tog nästan 2 år innan jag var tillbaka till helt normalt. Men så är jag ju så gammal också!

  • muggles
    Telis skrev 2010-05-06 13:46:00 följande:
    muggles, sorry men jag väger mindre nu än innan jag blev gravid och jag är äldre än du.
    Jo men så kan du pumpa ut mjölk i mängdern också. Även Piggelin som kunde amma som en kossa blev smal som en sticka (ngt som försvann sedan när hon slutade amma). Men jag hade ju inte så mkt mjölk så jag fick ingen hjälp av amningen
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen