• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • MSW

    Bs: Vad roligt att Iris gillade det! *vill också rida*


    Vickan: Vi har köpt vår på IKEA (man får den för typ halva priset om man är family medlem) och vi var jätte nöjda med den!


    Blivande fru muffin: Kan tänka mig att det blri ännu mer irriterande med alla som vet bäst när det gäller graviditeter när man tillhör din yrkeskår! Roligt när du tittar in hur som!!

  • viktualia

    MSW - jaaa jag har också spanat in den på IKEA... minst sagt billig med familyrabatten... Frågan är om den duger.. Hur mycket batteri slukar den?

  • MSW
    viktualia skrev 2010-04-25 16:09:27 följande:
    MSW - jaaa jag har också spanat in den på IKEA... minst sagt billig med familyrabatten... Frågan är om den duger.. Hur mycket batteri slukar den?
    Man behöver juh typ 4-5 batterier/enhet, men vi upplevde nog inte att den drog så mycket batteri.. Men det beror juh såklart på hur mycket man använder den.. Jag vet inte om vi använde den mycket eller lite..
  • porchez

    Nu har även jag hittat hit! Suverän trådstart BS {#lang_emotions_flower}


    Vad roligt att Iris gillade att rida!


    Själv har jag haft en riktigt skön helg. Var på marken igår, inflyttningsfest igår kväll. idag vaknade jag till strålande sol och ville inte vara inne och städa lägenheten som jag tänkt så lånade mammas bil och åkte och hälsade på en vän istället. Tyvärr hann det ju bli moln så vi hamnade inomhus och kollade på film tillslut. Men det var betydligt roligare än att städa även om det bertyder att jag få bo med dammråttorna en vecka till


     


    Sprang på killen från i vintras ute igår. En lång kram, lite småprat och mina känslor flammade upp igen   (Om ni inte minns så träffades vi några ggr, jag kände att jag började få känslor så jag smsade honom och frågade om vi skulle ses nånting mer och han svarade aldrig... Det var säkert 2-3månader sen.)
    När jag gick hem från krogen skickade jag ett sms till honom och skrev att det var roligt att se dig ikväll och fick till svar: alltid kul att träffa dig med   Ååå det som krävdes för att få mig platt på fall igen {#lang_emotions_undecided}


    AM - kul med lyckad middagsbjuddning, maten lät riktigt god! Har aldrig ätit grönsärtsoppa, men älskar gröna ärtor, så det är säkert gott


     


    Övriga då? Vad har ni haft för er i helgen?

  • snaily

    Måste bara göra ett onödigt inlägg så den rätta tråden kommer överst igen (istället för BS första, numera förkastade version).


    Porchez
    Låter som du haft en härlig helg! Dammråttorna kan alltid vänta lite till, är mitt motto.  


    Idag har jag gjort ännu mindre än igår, om möjligt! Tvättat bilen, det är det enda jag kan skriva upp på nyttighetslistan. Annars bara latat mig. Det är inte klokt vad snabbt en helg går!

  • _koko_

    Jag garvar på mig, fan vad du är rolig, BS!! Skicka kontonummer så sätter JAG in lite pengar åt dig för den där TSen!

    Är helt slutkörd efter intensiv helg, dop igår och städdag på dagis idag, plus lunch med granne och häng med kompis som resulterade i lång promenad och lite shopping med mycket ointresserad conny (fast han fick ett väldigt fint halsband som mamma kanske får låna ibland ).

    Till middag blev det fläskkarré som skulle grillats men vi kom hem så sent så det blev grillpannan på spisen i stället. Gott. Till det klyftpotatis och ugnsstekta morötter, lohmanders bea och barbecuesås. Jättegott!

    Nu har lillebror somnat och sambon lägger conny, så jag får sitta här en stund.

    vickan - Vi har Padwico 903. Den har bra ljud (vilket jag tycker är viktigt, typ skriker barnet eller var det en bil som åkte förbi, vaknar barnet eller låter det i sömnen osv), och utöver det både ljussignal och vibrator. Man kan ställa in känsligheten, praktiskt. Sen varnar den om den andra enheten kommer ur räckvidd eller om något av batterierna börjar ta slut. Går att använda nätansluten också. Laddningsbara batterier som tyvärr är skitdyra att byta ut (100kr styck). Jag köpte vår för halva nypriset på blocket. *nöjd*

    snaily - Jag kan komma och sparka dig lite i revbenen.

    AM - Kul att middagen blev lyckad, men synd att maken lät dig slava. Han verkade dock ha insett sitt snedsteg i morse då när han röjde undan?

    BS - Sa du torsdag? Taget. Nån fler som vill hälsa på hos mig på torsdag?


    BS regerar!
  • snaily

    Koko
    Som hämnd för dina blåmärken från skidturen då eller?, ha ha!
    Jag vill gärna hälsa på på torsdag, taskig planering att jag måste jobba bara!


    Lappis
    Har du hittat hit nu?

  • _koko_

    Jag ser att jag glömde skriva att middagen blev god.

    Välkommen hem fruLlan!!

    Shit, vad trött jag är...

  • Liten med Mindre

    Godkväll!

    Vilken härlig dag det var - ute hela dagen nästan med familjen. Åkte till parklek o röjde runt, grillade, trillade, cyklade o fikade. Åkte hem och slaskade med vatten på balkongen för att göra rent. Mindre slaskade väl mer än hon gjorde rent, men jag fick till lite glans i alla fall. Bara trallarna kvar och det blir lättare utan lilla slaskfian.

    BS - fin trådstart. Och vad skoj för Iris att rida. Mindre säger att hon vill varje gång vi passerar stallet på väg till dagmamman. Men hon är ju lite liten. Kanske hittar en liten shettis på Skansen i sommar.

    koko - jag kan ses i morgon. Vill du ut och åka är du jättevälkommen hit. Eller om vi ses i stan någonstans. Ska nog våga mig ut nu. Lilleman är oftast ett ypperligt sällskap för utflykt tycks det. Skickar ett sms oxå.
    Torsdag har jag ju Mindre hemma med, så det blir lite rörigare att åka, men det beslutet avvaktar jag gärna med.

    Nenne - du har visst samma åsikt om mögelost som maken min. Ett dalafenomen månne?

    Lappis - en till som röstar för mingelbingo. Med förhoppning att folk tar sig tid att prata och inte bara rusar runt o jagar rutor. har bara spelat i tonåren.

    FruLlis - välkommen hem. Kom ni hem när ni skulle, eller blev det fördröjning? Skönt att vädret var på er sida i alla fall.

    Nu ska jag nog sätta fart med lite bildredigering. Vill inte att lilleman ska visas i albumet med alla sina prickar i ansiktet.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen