• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • nennesjuttioåtta

    telis – oh en svart! Klurigt läge! Jag tänker nog mest att det är mysigt att ha barnet nära när man är hemma och pular, än när man är ute och går. Fast vad vet jag, katten gillar ju inte att bli buren någon längre stund heller så det visar sig.


    Omsan – vad kul att ni börjat gymma, trivs ihop och slipper ligga i luven på varandra! Du gör helt rätt!

  • viktualia
    nennesjuttioåtta skrev 2010-04-27 09:26:47 följande:
    jag ignorerar er trådlunch totalt, PAH!     *surar lite över att vara bondlurk*
    I agree..... snyft...
  • viktualia
    nennesjuttioåtta skrev 2010-04-27 09:42:20 följande:
    hörrni ni ni, äre nåon som kan tipsa om en bärsjal? Är den från minimundus bra eller vilken ska man köpa? Jag har en babybjörn också men den ska man väl inte ha från början?
    Trollet har åkt (MrsBs) Babybjörn sedan han var en dryg vecka... har gått strålande.. ovh jag fortsätter att få värmeslag vid tanken på sjal..
  • viktualia
    _koko_ skrev 2010-04-27 09:49:10 följande:
    AM - Vad synd! Usch, jag måste också deklarera, och har även jag rotavdrag (från före juli 2009). Har skickat in papprena, men har inte fattat om jag måste göra något på själva deklarationen också? Måste ringa skatteverket (eftersom sambon dessutom la första ansökan på biltaket och sen körde iväg så vi skickade en till, men tänk om någon hittade den första ansökan och postade den - blir det bedrägeriförsök då?? ), och det lär jag ju inte vara den enda som behöver...nenne - Kasta dig på tåget! Kan jag köpa något av dig också (som jag föreslog för lappis) så du kan göra ett kundbesök?
    du ska skicka in den blanketten separat och inte ändra nåt på den vanliga deklarationen. Jag mailade Skatteverket och frågade om just det!
  • fru AM

    Hektor bockar och tackar för gratulationer. Är helt uppslukad av sin apfula men tydligen mkt underhållande flyg-gåbil

  • BrudSommar2006

    Koko, kan du inboxa adressen till mig till på torsdag? Vilken tid ska vi komma?


    Nu står Iris i kö till ridskola hösten 2011! Vi har fyra ridskolor här, en som tar barn från tre år, en från fyra år och två från sju år. Den från tre år har så dålig information på sin hemsida medan den från fyra år dels är där jag red för hundra år sedan, dels ska flytta till helt nybyggt jättenära oss så satsar vi på den. Jag tror att hon ändå är för liten i år för att ha koncentrationen. Vill hon inte är det ju bättre att kunna tacka nej när det nu är sådana köer till allt.

  • BrudSommar2006

    Flyg-gåbil?? Tänk att han är ett år redan! Stort grattis till honom!

  • viktualia

    Fniss.. man kan läsa ikapp på olika sätt.. fniss.... Trollet och jag vill egentligen mest hurra för morbror som fyller 30 idag, hurra för trådpolaren som fyller ... tjaa det måste väl vara 25 där?!? *fniss* och för Hector den coole! Hurra!!


    Annars har första natten helt ensam med herr Troll gått jättebra. Han sov utan avbrott från 23 till 5!! Tjohoooo!!!

  • _koko_

    Nu kommer solen!!

    nenne - Låna båda så kan du variera. När jag köpte hade de bara den vita hemma och jag hade ju inte tid att vänta (tur att jag inte gjorde det eftersom lillebror föddes dagen efter...), så då blev det den.

    telis - En paj eller två är ju inte jättejobbigt att göra. Efter dagishämtning ska jag dessutom till mina föräldrar över natten, så då kan jag passa på att ta igen mig. Och jag tycker du kan peka finger åt alla ev suckande människor på tåget. De flesta är normala och förstår att det är jobbigast för föräldrarna.

    nenne - Vad ska det stå på visitkortet för att det ska vara godkänt då?


    oms - Härligt att träning funkar! Det är ju bra på så många sätt, ni får tid tillsammans, kan prata på neutral mark och "bonda", och hälsan får ni på köpet. Undrar om mina killar kommer gå med på att träna med mamsen?


    Men jag skulle ju göra något vettigt!! Nu hinner jag ju bara duscha och sen gå, vilket jobbigt liv jag har...
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen