• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • nennesjuttioåtta

    liten – precis vad jag tänkte. En mysig grej och ett komplement, men synd om den inte används så mycket. Fast det vet man ju inte innan.  


    Men en lånad är ju ett alternativ. Vi ska till Sthlm första helgen i juli, så kanske kan någon vänlig själ låna ut sin sjal då, den behöver inte vara gömd i en stor, silvrig plåtväska men det vore ju rätt fränt (hey, se där ett gammalt hederligt ord!)

  • Oupsie

    Helloo


    Vilken bra TS! Heja BS{#lang_emotions_apple}


    Grattis till dagens födelsedagsbarn!


    Nenne, NK, hihi.

  • nennesjuttioåtta

    Oupsie – Fjäskar du för TS med ett äpple?!?

  • muggles

    Vi har fått dagisplats i aug! Jiiihhhoooo! Dessutom hyfsat nära så att vi förmodligen kan utnyttja även bussen, och inte måste ha två bilar. Super! Hoppas nu bara att det är ett acceptabelt ställe (inte som att vi har några val direkt...).

  • Oupsie

    Nenne, jepp, jag har försökt att läsa ikapp lite och det som fastnade var att BS gillar äpplet .


    Sen kom jag inte ihåg så mycket mer, vi har haft lite dålig internetåtkomst de senaste dagarna, så det är en del att läsa ikapp...

  • Oupsie

    Muggles, grattis till dagisplats. Det verkar inte vara det lättaste att få tag på, speciellt inte i storstadsregionerna.

  • Oupsie

    Tinga, vad kul att det går så bra med maten . Låter helt fantastiskt!


    Sweet, vad jobbigt. Förstår att det känns oroligt att inte veta vad som väntar, och hur man ska förhålla sig till det. Vad kostar det att ansöka om green card? Visste inte heller att det var så dyrt.


    Cicci, har du testat än? Hittar inte något om det bakåt...

  • muggles

    Oupsie: nej det är inte lätt. I "villaområden" är det i princip bara aug-intagning som gäller, så vi har stått i kö from okt förra året och Moa går fortfarande på sitt gamla dagis inne i stan - dit vi får köra henne fram och tillbaka varje dag (miljövänligt så det förslår).


    Grattis till Hektor och till du-som-känner-dig-träffad! (jag har nog listat ut vem det är)

  • nennesjuttioåtta

    muggles– grattis till dagisplats!!! *krulltrumpeter*


    just det Cicci, har du testat än?!?! Nästäppa? 

  • muggles

    Nu har jag ringt Fertilitetscentrum för att boka in tid för ett ivf-försök. Vi tänkte köra på direkt nu innan sommaren. Blir det några ägg till frysen kan jag tänka mig ett FET-försök efter sommaren men sedan är det finito som jag ser det nu iaf.


    Det positiva är att jag får ta kostnaden som bruttolöneavdrag på min lön (helt ok med Skattemyndigheten) vilket gör att kostnaden halveras från 30 000 kr (plus medicin) till 15 000, alltid ngt. Kanske ett tips för ngn annan också, ni som inte kan köra via landstinget?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen