Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    alltså, ärligt... bs for president! hahahahahahhahahahahahh!!!!!!!!! vilken ts! jubel och krulltrumpeter! :-d

  • nennesjuttioåtta

    Tinga – Heja Piff!!!! Vad skönt!!! 


    Liten – nä, jag tror avsmaken mot mögelost är ren överlevnadsinstinkt och inget lokalt fenomen. Vissa har det, andra inte. Gissa vilka som kommer gå segrande ur striden. Inga med grönt ludd i bajset iaf. 


    Snigel – Må illa... nä inget här heller. Och jag hatade också  att de skriver att det är så bra att må illa, men det är nog som BS säger, att det står så så att de som mår illa inte ska tröttna ur. Men tecknen kommer!  


    BS – vad kul att Iris gillade så att rida! 


    Snorkis – Klart du får vara trött på det. Men jag tror att din man har rätt – du är skitsnygg som gravvo! Vilken underbar siluett och gissa hur många det är som är avundsjuka på dig för det?! Och ni kommer ju snart att bli föräldrar, fatta coolt!


    Jag kan ju ärligt säga att jag är jävligt trött på foglossningen, min stackars mage som sticks/brinner/ömmar så fort jag rör mig och på att .. nä nu kom jag inte på något mer. Resten är ju underbart! Tycker jag. Fast hormonerna svallar och ibland känner jag mig som sämstaste sämsta men då plockar P upp mig igen. 


    Hej Frullan!


    Cicci – har du testat?


    Vad roliga ni var i fredags, era fylltrattar, hahahah! 


    Blivfrulmuffins – där är du ju! Ännu en som tröttnat "är ni säkra på att det inte är två?". Hur många UL har du gjort på dig själv? Eller kan du hålla fingrarna borta? 

  • nennesjuttioåtta

    MSW – det blev luktpioner, alpakleja, hosta, vita löjtnantshjärtan och kungsljus och rudbeckior.

  • nennesjuttioåtta

    nu ska jag bara köpa någon som vill gräva ner dem åt mig.


     

  • nennesjuttioåtta

    Tinga – Just det, och hon är gratis och tar alltid med en hantlangare i form av sin syster. Fy fan vad bra.

  • nennesjuttioåtta

    Frullan – du hittar smileysarna under den glada gubben i raden ovanför skrivfältet, längst ut till höger. Klicka på honom och du kan välja 


    {$lang_emotions_blomma}{$lang_emotions_nalle}{$lang_emotions_plus}{$lang_emotions_minus}{$lang_emotions_cheers}{$lang_emotions_gravid}{$lang_emotions_death}{$lang_emotions_throwup}{$lang_emotions_coffee}{$lang_emotions_heart}{$lang_emotions_tomte}{$lang_emotions_dreamer}{$lang_emotions_baby}{$lang_emotions_demon}{$lang_emotions_javulsk}{$lang_emotions_ghost}{$lang_emotions_sunny}{$lang_emotions_cat}{$lang_emotions_apple}{$lang_emotions_sealed} nu orkade jag inte klicka på flera. De gamla hederliga smileysarna funkar fortfarande.

  • nennesjuttioåtta

    Laappis – jag vet, visst låter det äckligt! Därför har jag försökt att undvika den men de bladen (mörkgröna med vita kanter) gör sig bra i rabatter och breder ut sig så det ser frodigt ut. 

  • nennesjuttioåtta

    telis – har tänkt säga det hundra gånger men glömmer bort ... – TUSEN TACK för kassen med kläder jag fick, det används flitigt!

  • nennesjuttioåtta

    oj, vad gott det lät! och ang storleken, hade du frågat för några månader sen så hade allt varit bauta men på något vis så har barbamama tagit över min kropp.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen