Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    åååh cykelkompisar! 


    Jag tror stenhårt på AH, gör de sånt på era kliniker? De kanske inte gör det första gången iofs... Jag tror det var där det felade hos oss, att det inte kläcktes som det skulle. Men vad vet jag... 


    EA – mm, här har vi knappast förlustat oss i onödan, men när vi väl får till det så upptäcker vi med förvåning att det var trevligt! Jag tror all ÄL-jakt tar knäcken på de flesta, och det tar ett tag att hämta sig. Tror inte vi gjort det ännu faktiskt. och klart du kommer få shoppa minikläder,det är enbart en tidsfråga! 

  • nennesjuttioåtta

    muggles –hahah sant, det passar inte alla, och kan nog förstöra i onödan också, kanske. Den som hade vinnarreceptet hade nog ägt några atoller i söderhavet by now.

  • nennesjuttioåtta

    EA – det gör att skalet kläcks lättare innan det ska fästa i livmodern. Gör det sånt på korttidsodlade förresten? Tänkte om det skulle dela sig till blastocyst först eftersom ägget inte ska fästa förrän det är 150-200 celler typ. Du kan väl ta upp det och fråga om de har tänkt prova det redan nu eller om det är något de provar först efter ett par försök. 

  • nennesjuttioåtta

    just det Porchez, har du hört något mer från flingen?!? 


    Oms – Vilken tur hon har som har dig! Ok, låter som en god idé att låna en sjal för att se hur den mottas av den som ska hänga i den, så får vi köpa en efter det i så fall. 

  • nennesjuttioåtta

    här är ett svar jag hittade på FL från någon på St Göran


    - Det kan vara bra om man har tjocka skal så att cellerna inte hinner kläckas ut genom detta skal efter 5,5 dag. Men om man har tunna eller normala skal kan det bidra till att cellerna kläcks ut för tidigt och på så sätt dör preembryot. 

  • nennesjuttioåtta

    så jag tror inte det gör AH om de inte misstänker att det är där det felar. 

  • nennesjuttioåtta

    muggles – nej, och det var ju inte så länge sen du var gravid heller att äggen hunnit åldrats så att skalet hårdnat så pass att det skulle behövas för den skull. Tror det kommer funka skitbra att bara få lite ordning på äggen genom boostning av hormoner och så att de ser att det befruktas som det ska och sen plopp in i magen där det ska vara! 


    EA – lyssna på Muggles! Det vore väl konstigt om man inte läste på när man håller på med IVF så jag tror inte de tycker du är besserwissrig alls!

  • nennesjuttioåtta

    Lappis – trist när folk inte svarar!  


    EA – det ser nog embryologerna, vad jag har läst så gör det AH på kvinnor över 40 och de som gjort många försök eller har tjocka skal (det ska vara lika tjockt runt om). Så en kombi av det senare, antar jag. 3:e insättningen och dåliga resultat på de första, samt att de kanske såg tjockt ut när de hade tinat det?

  • nennesjuttioåtta

    lapinette – trist iaf! Men vad gullig make som svarar att han kan komma ! Hur blev inbjudan då, med ostdoft i mailet?!?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen