• _koko_

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Jag garvar på mig, fan vad du är rolig, BS!! Skicka kontonummer så sätter JAG in lite pengar åt dig för den där TSen!

    Är helt slutkörd efter intensiv helg, dop igår och städdag på dagis idag, plus lunch med granne och häng med kompis som resulterade i lång promenad och lite shopping med mycket ointresserad conny (fast han fick ett väldigt fint halsband som mamma kanske får låna ibland ).

    Till middag blev det fläskkarré som skulle grillats men vi kom hem så sent så det blev grillpannan på spisen i stället. Gott. Till det klyftpotatis och ugnsstekta morötter, lohmanders bea och barbecuesås. Jättegott!

    Nu har lillebror somnat och sambon lägger conny, så jag får sitta här en stund.

    vickan - Vi har Padwico 903. Den har bra ljud (vilket jag tycker är viktigt, typ skriker barnet eller var det en bil som åkte förbi, vaknar barnet eller låter det i sömnen osv), och utöver det både ljussignal och vibrator. Man kan ställa in känsligheten, praktiskt. Sen varnar den om den andra enheten kommer ur räckvidd eller om något av batterierna börjar ta slut. Går att använda nätansluten också. Laddningsbara batterier som tyvärr är skitdyra att byta ut (100kr styck). Jag köpte vår för halva nypriset på blocket. *nöjd*

    snaily - Jag kan komma och sparka dig lite i revbenen.

    AM - Kul att middagen blev lyckad, men synd att maken lät dig slava. Han verkade dock ha insett sitt snedsteg i morse då när han röjde undan?

    BS - Sa du torsdag? Taget. Nån fler som vill hälsa på hos mig på torsdag?


    BS regerar!
  • _koko_

    Jag ser att jag glömde skriva att middagen blev god.

    Välkommen hem fruLlan!!

    Shit, vad trött jag är...

  • _koko_

    snaily - Hahaha, ja, de hade jag redan glömt! Har skaffat mig nya snygga blåmärken sedan dess. Ibland såpass att jag undrar om jag har någon sjukdom, typ hemofili.

  • _koko_

    Liten - Jag ses jättegärna i stan i morgon! Allra helst en tidig fika på förmiddagen, vid typ 10? Conny lyckades slänga bort sin mössa idag när vi var ute, så jag måste jaga rätt på en (eller flera) ny.

  • _koko_

    snaily - Mycket mer spännande sätt att se på det. Det är nog inte alls så att jag är så trött och förvirrad att jag går in i saker hela tiden.

  • _koko_

    muggles - Vad härligt att du trivs så bra!! En av mina favoritsaker med att bo i hus är just att man kan gå ut och sätta sig med en kopp kaffe i morgonrocken, det behöver inte bli ett projekt varje gång man vill njuta av solen (vi hade ingen balkon ens när vi bodde i lägenhet, en fransk dito med dubbeldörrar hade vi, men det är ju inte riktigt samma sak...).

    vickan - För 249kr är det ju värt att köpa och testa ikeas först!


    cicci - Klart det kan bli något brunt med kokos runt på torsdag.

    msw - Då kan du luta dig tillbaka och pusta ut en stund nu då! Bra jobbat!


    Hej lappis!

  • _koko_

    lappis - Du har inget kundbesök du behöver göra i de norra förorterna på torsdag runt lunchtid?

  • _koko_

    lappis - Ja! Jag hoppas på fint väder så vi kan sitta ute och mysa, men vi får väl se. Synd, ska jag köpa något av dig så du kan komma hit och presentera det?


    cicci - Ja, din lägenhet är verkligen optimal!! Hur gick det med den större ni tittade på?


     

  • _koko_

    God morgon i tråden!

    tinga!!! Vad underbart härligt att piff har ätit!!!!! Blir alldeles jublande glad! Hoppas det håller i sig, men om det inte skulle göra det vet ni iaf att han kan. Så försöker jag tänka nu med lillebror, har det hänt en gång kan det hända igen.

    Liten  - Tack själv, roligt att få se "lilla" killen och bra att overallen passade! Känns ovant att Lillebror kallas "solsken"!! Men det är han ju faktiskt nuförtiden.

    sweet - Jag blir matt av att läsa om alla jobbiga beslut ni har framför er, så jag förstår att det stjäl all energi av dig. Och på det jobba och underhålla en (om än ljuvlig) snart tvååring! Kram!

    telis - Såklart, vill jättegärna att ni kommer!! Kan du inte locka med AM också? Och jag vill bjuda på lunch! Eller så fikar vi lunch, det kan man ju också göra förstås.

    muggles - Är inte kvarndammen något för er annars? Om ni fortsätter få skambud på blocket menar jag. Håller tummarna hur som helst!

    MSW - Då har du ingen anledning att köpa ny telefon eller?

    Jag gillar hosta/funkia jättemycket! Har fått två stycken av min mamma (sitter och funderar på om hon delat sina eller om hon helt enkelt hade för många?).

    nenne/MSW - Vill ha blomrapport sen! Tycker det verkar svårt att köpa plantor på nätet, jag slog ju till på ett gäng lökar och knölar från odla.nu tidigare i våras och det verkar ha gått jättebra, men de är ju inte så känsliga under transporten heller.

  • _koko_

    AM - Hej!! På torsdag! Och då kommer även BS, fruLlan och Cicci! Och kanske liten, men det är nog mer tveksamt (fast det vore så roligt att se minddre!!). Har du missat det din smygläsare? Grattis hektor!!!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen