• _koko_

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Ja, nu är de iaf tillbaka på "riktiga" barnakuten och väntar igen, det är inte utan att man blir FÖRBANNAD!!! Läkaren på denna närakut kunde inte heller utesluta att kräkningarna beror på fallet, historien upprepas, undrar om det blir röntgen till slut? Conny är enligt uppgift helt utmattad, tror jag det efter att ha kräkts en hel eftermiddag och kväll... Kul för de andra patienterna också om det nu är magsjuka!! Borde de inte sugit in honom direkt för att undvika smitta?? Nä, idag har jag inget förtroende för sjukvården, i morgon kan jag känna annorlunda. Man är ju inte sämre än att man kan ändra sig.

    Men jag hoppas ju ändå fortfarande på magsjuka. Isf är snart det värsta över för honom och han kan börja återhämta sig. Ser förstås inte fram emot att drabbas själv, men det tar jag.

    PB - Är det du som har smittat conny???

  • _koko_

    Nu ringde sambon och berättade att de sitter i ett rum "för observation", vilket innebär att de är helt lämnade till sitt öde i ett litet rum med en smal brits, ett handfat, ett par stolar och en toalett. Han vet inte för hur länge och ingen tittar till dem. De kom till sjukhuset för 5½ timmar sedan... Conny kräks fortfarande, men har fått sova lite också i sin vagn. Fan vad tröstlöst det känns. Nu måste jag nog försöka sova lite, får se hur det går.

    MSW - Ja, det finns ju ägg och stjärnor inom alla branscher och det påverkar ju ens förtroende åt båda håll, men generellt tycker jag sjukvården tampas med STORA administrations/logistik-problem.

    Sov gott raringar, hoppas på en bättre dag i morgon.

  • _koko_

    snaily - Hoppas du klarar dig!!

    nenne - Tycker även jag att din kompis reagerat MYCKET underligt, vem som helst fattar väl att den som mår dåligt inte orkar höra av sig??? Då skickar man ett sms eller email och säger att man finns där om personen vill prata. Och de gör man sen med jämna mellanrum så att den som mår dåligt får veta att man tänker på henne/honom. Om man är en riktig kompis vill säga.
    Jag säger bara TJOHOO, nenne kan komma på picknicken och dricka champ... VATTEN!

    Tinga - Håller verkligen med, den urakuta vården fungerar fantastiskt i sverige, men när det inte är riktigt lika akut är det bedrövligt faktiskt. Tyvärr. Hur går det med lilla piff? Vad ledsen jag blev för er skull när jag läste om försämringen. Kram!

    Pratade precis med sambon och conny har fortfarande inte slutat kräkas. Han tog en paus några timmar inatt men i morse fick han upp all vätskeersättning han hade fått under natten. Så nu får de börja om teskedsvis igen. Har inte träffat någon läkare sedan sent igårkväll men den läkaren trodde nog hjärnskakning. Nu har de dock fått ett fint rum iaf med lite leksaker och TV!! Sambon lät fruktansvärt trött på rösten, såklart. Vill vara där jag också... Eller helst att de kommer hem förstås!!

  • _koko_

    BS - Precis! Och de där mottagningsrummen är ju såååå deprimerande!! Det går ingen magsjuka på dagis så vitt de vet.

  • _koko_

    Ett tips är förresten att inte låta era barn kräkas framför en spegel... Conny gjorde det igår (han råkade vara i sovrummet när det hände och där har vi ju en garderobsvägg med spegelglas på alla dörrar) och såg ju således sig själv kräkas. Han blev jätterädd!!

  • _koko_

    Hej kära vänner!

    En lång dag är snart över. Conny mår äntligen lite bättre, har inte kräkts sedan i eftermiddags och faktiskt ätit både välling, lite muffins, yoghurt och glass! Fast det kom visst ut i andra ändan med raketfart i stället så de fick sanera honom och hela sängen ikväll. Han blev ledsen och frågade efter mamma... Men men. De har satt näringsdropp på honom också, så i morgon hoppas jag det vaknar en piggare kille.

    Nu ska jag sanera hans bilstol som blev nedkräkt igår och sen SOVA!

    porchez - Läser du mina statusuppdateringar på FB kan du nog gissa vem jag är.

  • _koko_

    Just det.

    Tinga - Absolut kan magsjuka hålla på längre! Conny har ju aldrig varit kräksjuk förut, men däremot dålig i magen och det har hållit i sig i flera veckor (och även smittat oss med kräksjuka, så det har bara tett sig olika på olika människor). Kommer inte ihåg vad jag skrev och hur jag menade, men... Äh, jag minns inte ens vad jag tänkte skriva nu...  Kram!

  • _koko_

    PB - Ja, det är med största sannolikhet magsjuka! Skönt! Hur mycket otur kan man ha som åker på två så jobbiga saker på en vecka???

    Har funderat på det där med att ta igen oss, hur gör man det? Med två barn som kräver sitt och jon som måste jobba om han är frisk?

  • _koko_

    crap crap crap, nu gjorde jag det igen... Ok, då är det projekt fylla sidan, för jag orkar inte anmäla inlägget...


    sidfötter tar plats!
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen