• muggles

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Piggelin: trevligt att vara här inne samtidigt med dig - inte ofta! *vinkivink*

  • muggles
    Piggelin1 skrev 2009-08-13 15:11:48 följande:
    Haha, Lappis Stenåldersgänget, skönt uttryck! Men vist tror jag att Passion platsar med oss, även om jag tror att hon inte är riktigt lika mkt stenålder som du & jag. Bara nästan
    Men i samma stenålder som jag - tror jag
  • muggles

    AM: para loss?! Låter trevligt!

    PB: noterade att det insmög sig ett 'gött' där - gillar vi!

    Ore: jodå lite av pratkvarn (look who's talking) men inte ego enl min mening.

    Själv ska jag antagligen fira min 40-årsdag på en lodge vid Riksgränsen - åkandes helikopterskidåkning och drickandes champagne (dock inte samtidigt )

  • muggles

    Vi provade ett (för oss) nytt vin igår till majskyckling och svampcanelloni: Irony (pinot noir). Jättegott! (Jag tog mina vanliga 3 klunkar så ingen blir upprörd )

    Jag räknar ner lite: om grav går bra så är det bara 7 mån kvar - sedan kan jag dricka vin i resten av mitt liv!

  • muggles

    Det kanske bara blev 2 klunkar igår när jag tänker efter - beror ju på hur stora klunkar man tar

  • muggles

    Piggelin: du med alla dina syskon - du har ju i princip gått hos dagmamma - det är ju samma miljö liksom. Jag tror jag också har varit hos dagmamma ngn period men då var jag så liten så jag kommer inte riktigt ihåg. Jag förstår inte alls hur man kan dissa dagmammor så rätt av. Det är väl jättebra om det är lite färre barn och lite lugnare miljö? Jag har snarare stött på tvärtom - att folk pratar bara skit om dagis. Den allmänna attityden verkar vara att dagis är ett nödvändigt ont (precis som ngn skrev) och att det är ngt man bara väljer om man inte har ekonomiska möjligheter att vara hemma fulltid med sina barn (läs: om kvinnan inte kan vara hemma med sina barn för det är ju aldrig mannen som avses).

  • muggles

    Vickan: jag och maken - ingenjörer som vi är - räknade på hur mkt alkohol det är i en lättöl. BM brukar säga att det är jämförbart med en snaps el ett glas vin. BULLSHIT. En ytterst miniliten snaps och ett ytterst mikrolitet glas vin i så fall.

    Jag tycker det låter sunt att busa lite

    Jag tycker det går rätt bra att avstå om jag bara får känna smaken till maten (ta en bottenskyla el en klunk ur makens glas). JAg är ngt mer relaxad över detta denna gång. Förra gången höll jag mig stenhårt till BMs rekommendation och drack inte ens lättöl men denna gång tycker jag det är så fånigt. Sedan dricker jag inte lättöl varje dag direkt - har hänt en gång på vår bröllopsdag (klackarna i taket! ).

  • muggles

    Lappis: nej verkligen inte - jag tycker det låter rent kriminellt! Fast å andra sidan är det väl bra att fira Sverige ur krisen (man brukar ju säga konsumera men vi kan ju ta fira denna gång)?

  • muggles
    snaily skrev 2009-08-13 19:05:21 följande:
    Nenne - skulle också önska att det var ett tidigt minus men nej. Tanten velar fortfarande i dörren och det känns precis som det brukar när hon står där och är sådär jobbigt obeslutsam. (Kliv in nån gång då!! Du släpper ju in kalluft! typ...)
    HAHA! Bra skrivet. Nenne-style...
Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor