• muggles

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    men är jag helt knäpp eller?! Var kom "kvällarna" ifrån??? morgnarna ska det ju vara

  • muggles

    Ore: men är det verkligen bara förlossningen ni ska diskutera på föräldrautbildningen? Jag tror det finns annan matnyttig info han kan ha nytta av där också. Han kommer att få en chock när han följer med på förlossningen om han tror att det bara handlar om att hålla handen och heja på... Han kommer förmodligen känna att han tappat kontrollen fullständigt och känna sig helt onyttig. Han har inte greppat att en förlossning är en väldigt stor grej - kanske det läskigaste (och häftigaste) vi nutidsmänniskor är med om. Vi är sällan med om när liv kommer till el när liv släcks, så det här är en stor grej. Men du kan ju inte tvinga honom. Dock tycker jag det är lite okänsligt av honom att inte komma med av den enkla anledningen att du ber honom och tycker att det är viktigt för DIG.

  • muggles

    Nu har jag kontaktat Mvc för att få prata med en barnmorska om missfallet. Har fått rådet av flera (bla mamma) men tyckte först inte att det behövdes. Men det kan nog vara bra. Tänk att man ska behöva springa till psykolog/kurator för minsta lilla nu för tiden - man är allt klen!

  • muggles

    Är bara inne och kikar efter Telis resultat - grattis till en perfekt Televink!!! Vinkade han?

    Vi har Moas 2-årskalas idag så hinner inte mer nu...

  • muggles

    Sept: nej jag tror inte att Moa inser att vi är ledsna.

    Cicci: vilket minne du har!!! *impad* Moa hade BF 23:e men kom 26:e precis som du kom ihåg.

    Telis: vad tråkigt med resan men förstår om ni inte vill ta några risker! Du vet väl att du bör få behandling inom 48h från att du känner första symptomet?

    Jag menade inte på allvar att det är en svaghet att gå till kurator/psykolog - det har jag gjort många ggr i mitt liv och alltid haft stor nytta av. Jag var bara lite ironisk över att jag tog det här så hårt. Missfall händer ju hela tiden. Oavsett om jag pratar med kurator el bara min BM (som jag skulle ha haft) så tror jag det är bra med ett "avslut". Tänk, imorgon skulle jag ha gjort blodprov för KUB...

    Moas kalas blev iaf väldigt lyckat och hon älskar sin nya röda 3-hjuling Det var bara 3 barn och 10 vuxna så det var mer vuxenkalas över det med mousserande att dricka. Vi hade outsourcat tilltugget till ICA Focus smörgåstårta och min goa svärmor hade med sig sin übergoda hallonmarängtårta med färska egenplockade hallon.

  • muggles

    Telis: ja men ni skulle aldrig ha förlåtit er själva om ngt hänt medan ni var på resa. Det skulle ju ha varit värst för dig antagligen och jag tror inte din man riskerar din hälsa på en resa...

  • muggles

    Heeeeeeeeeeeeeeej allra goaste Nenne! Du behöver inte in och rapportera om det känns jobbigt men jag tänker på dig titt som tätt, bara så du vet.

    PB: lycka till med budgivningen - hoppas de slåss om stället!

    Ore: låter småjobbigt med din pappa men det är nog bra att prata med honom om det - hoppas det löser sig.

    haha, var precis inne på FB och såg alla kramarna. Har några jobbrelaterade vänner - de undrar nog vad som hänt...

    Gah, jag är så träningssugen! Men vågar inte förrän efter kontrollen på tisdag, tidigast. Har ätit järntabletter varje dag nu för maken har sagt att jag sett så blek ut. Men idag känner jag mig piggare och äntligen lite normal i humöret.

    Men jag har värsta jobbångesten - allt som blivit liggande under veckan. Mejlskörden är väl gigantisk... Urkel.

  • muggles

    Sweet: jag tycker det låter som att hon sover för lite. Är hon grinig eftersom du frågar? För om hon inte verkar bli påverkad skulle du väl inte varit orolig? Är hon go och glad så skulle jag inte oroa mig om jag var du, men märker du att hon inte riktigt orkar en hel dag så skulle jag göra ngt åt det. Moa sover 19.30 - 07.00 (08.00 på helgen) och 12.00 - 14.00 på dagen (13.00 - 15.00 på helgen). (Cirkatider såklart)

  • muggles

    MSW: grattis till att du har kommit in! Kan du ta bort mig från BF-listan vid tillfälle?

    Kängu: tyvärr har jag ett möte till kl 12 på fredag så vågar inte lova lunch. Mkt möten nu... Min chef frågade mig om jag kunde vara med på ett möte imorgon kl 10 men jag ljög och sa att jag måste på ett annat möte (har efterkontroll imorgon på gynakuten). Tur att man har ett fritt jobb!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor