• muggles

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Koko: ja jag trodde väl att jag hade kommit över det här psykiskt men samtidigt misstänkte jag att det skulle komma en (el flera) efterläng(ar).

  • muggles

    Frågade maken om han var deppig men han känner inget särskilt då han knappt hade förstått att jag varit gravid (pga jag knappt hade grav-känningar så glömde vi båda nästan bort emellanåt att jag var gravid). Och han menar att för killar blir det verkligt först på BB, kanske när man kan känna sparkar. Det känns lite jobbigt också att det bara är jag som är deppig... Vi kan inte riktigt dela det

  • muggles

    Tack för kramar! Jag sparar bubblet till senare och väntar ivrigt på Kokos kladdkaka!

    Liten: fint ljust hus, ser välhållet ut! Fint kök. 5000 mer kan vara ett seriöst bud men att de börjar närma sig sin smärtgräns. Har ni inte nått er så skulle jag lägga 10 000 mer som en markering att "lägg ner" Var ju inte speciellt dyrt i utg.pris - vad ligger det på nu?

  • muggles

    Kängu: ja det finns ju inget som ngn kan säga som gör det bättre - jag måste igenom det bara.

  • muggles

    Cicci: du är för go! Komma hit med tåget... Skönt med bröllopsdagen, att det blev lyckat.

    Cicci/frullan: skönt att höra att jag inte överreagerar. Jag förstår inte själv varför jag är så ledsen och gråter så mkt. Jag grät inte lika mkt när min mormor gick bort i våras - vilket känns lite konstigt. Hon var ju ändå en människa som betytt mkt i mitt liv - det hade ju inte den här cellklumpen gjort.

    Frejis: molvärk är naturligt. Om den blir tydligare och kommer och går i intervall (tex var 30:e minut) så kan det vara livmodern som har börjat öppna sig lite lätt. De första centrimetrarna känns som mensvärk i ryggslutet.

  • muggles

    Telis: stort lycka till idag! Jag tror att ni får bra besked, ni har ju ett guldägg i magen, men jag förstår att du är nervös.

    Vänner har också UL idag så sänder ett lycka till i den riktningen också. Men jag tror inte att hon har samma otur som jag.

    Kängu: ska klura lite på det...

  • muggles

    Ore: ja du har kanske rätt - jag har inte sett det så... Mkt att fundera på nu!

    Vänners ul gick bra iaf! Så skönt, nu vill vi inte ha fler dåliga besked i den här tråden på ett tag! Jag kan dricka en mun bubbel för att fira (känner eg inte för det men får väl offra mig...)

    Näste man till rakning kl 14!

  • muggles

    Telis: ja det är kanske så att mängden gråt inte betyder hur mkt man sörjer. Ni är så kloka här! *impad* Min mamma menar också att hormonomsvängningen i kroppen gör att man blir extra ledsen och det kan hon ju ha rätt i. Att det är en pärs när kroppen så brutalt ställer om sig från gravid till icke-gravid.

    Nenne: hohoooo... hur går det med sprutorna?! Kan du komma in och svära lite för mig?

  • muggles

    Telis: haha det är väldigt få barn som sover längre på kvällarna. Det finns vissa bebisar som sover länge på förmiddagen men tom de bebisarna brukar lägga om till att vakna tidigt när de blir lite äldre (läs 1 år). Nu har vi ju tur med Moa som ändå kan ligga och småsova till kl 8 på helgerna... Så en aktivitet kl 10 på lör förm känns faktiskt helt överkomlig för oss. Men jag vet ju inte hur tidig den där Plaskis är. Sedan är det ju frivilligt om man vill gå... Att turneringar börjar tidigt tror jag beror på att juniorerna får de tider som "blir över" i hallen.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor