• muggles

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Ore: din pappa är kanske extra noga med ditt hus eftersom det är ditt? En annan kund bryr han sig ju inte om på samma sätt.

  • muggles

    Hej Piggelin - tack själv för den underbart goda tårtan i söndags! Synd att vi inte kunde komma på kräftskivan för eg hade jag verkligen laddat (trots att jag då trodde att jag skulle få lov att köra...)

    PB: åh nej vilket jobbigt besked! Jag förstår din reaktion så himla väl - känner igen mig precis i sättet att reagera! Men du får verkligen fråga dem om det går att göra ngt och om det minskar dina chanser så som du tror. Jag hade nog också trott att spolning skulle göra passagen tom bättre...

    Cicci: skit i dagisfröknarna!

    EA: jag hoppas att det går vägen med plus trots spottings. I mitt fall verkade ju inte själva spottingsen förhindra graviditet iaf (så som doktorn också sade) men det är klart att de är j*kligt irriterande!

  • muggles

    Lappis: ja nu har du sett den berömda Miss X på bild också! (Och jag frågade henne om det var ok innan jag la ut bilderna på henne på nätet eftersom hon själv inte finns på FB).

  • muggles

    Jag har en liten Moahistoria: det har skolats in ett gäng nya barn på Moas dagis. Och enl fröken tyr de sig till Moa för hon är rolig (pratar mkt) och snäll mot de andra barnen. Det värmde i mitt hjärta att höra att hon är snäll mot andra barn! *stolt*

    Däremot har hon börjat stamma?! Skumt...

    frullan: jag hoppas att du får hjälp hos dina psykologer - hur kommer det sig att du har två? Vad har de för teorier om det hela, finns det ngn bra förklaring till varför du mår som du gör?

  • muggles

    PB: ja inte går man på allvar och förväntar sig att de faktiskt ska hitta ngt fel utan man tror ju att det såklart ska bli ett "det ser bra ut". Trodde jag också för en vecka sedan... Jag övervägde möjligheten att de skulle hitta ett dött foster men inte tog jag in det känslomässigt utan bara rationellt så att verkligen höra det sedan var en enorm chock. Hur stor förstod jag inte förrän senare när jag stod och ringde på taxi - jag skakade som i värsta frossan (chockreaktion). Och du, jag har också åldern emot mig så vi är två. Inte för att det är ngn tröst men... Vi har ju åtminstone ett barn. Själv tycker jag att det är värre med "total" barnlöshet än sekundär el vad det kallas (hoppas jag inte sårar dig nu).

  • muggles
    Piggelin1 skrev 2009-08-24 21:10:44 följande:
    Men Mugglan, du frågade inte mig
    Nej det gjorde jag inte men du finns ju på FB. Och det är bara mina vänner som kan se bilderna. Jag ber om ursäkt om jag gjorde fel! Men jag trodde det var ok iom att du finns på FB...
  • muggles

    Kängu: typiskt repetitioner. Ma-ma-mamma fly-fly-fly-fly-flygplan. Rätt jobbigt faktiskt. Och hon som har pratat så himla bra och flytande innan. Men jag hoppas också att det växer bort.

  • muggles

    Ja jag tror faktiskt inte att de ser allt så himla bra på VUL.

    Piggelin: jag kan ta bort bilderna på dig om du vill?

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor