• muggles

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vickan: för mig räcker en smak faktiskt. Gör suget mindre. Övht har jag väldigt lite sug efter alkohol så det går bra. Men en klunk kan ju aldrig skada? El vad menar du med regeltrogen?

    PB: det låter väääldigt plussitivt! (Hoppas jag inte höjer förväntningarna och det sedan blir minus...)

    Piggelin: kul med mysig dagmamma!

    Kängu: härligt med ny vagn!

  • muggles

    Såg nu att jag hade två medd i inboxen

    PB: klart ngn vill köpa det med det läget!!!

    Kängu: förlåt att jag inte svarat på ditt medd men det ordnade sig ju ändå... Skriv i tråden att ni inboxat mig för jag missar ofta att se det!

    Nu måste jag gå och lägga två små stjärnor...

  • muggles

    Attans Sept att jag missade dig - hade velat ha lite feedback från dig ang dina X.

    Jag blöder lite fortfarande, kommer på papperet när jag går på toa. Och det värsta är att det är segt blodigt slem - känns inte alls normalt.

    Jag har beslutat att åka till gynakuten och försöka få ett ul och en undersökning. Jag misstänker att det här är kroppens sätt att tala om att ngt är fel - ngt sådant här hade jag inte under Moas grav. Jag har värsta ångesten och magontet (av ångest, inte av ngt annat).

    Samtidigt är jag rädd att de skickar hem mig utan undersökning för att jag inte haft ont (mf-ont alltså). Funderade på att ljuga och säga att jag haft ont men vet inte hur jag ska beskriva det - vill ju inte bli avslöjad som lögnare direkt
    Maken tycker jag ist ska understryka min oro men jag vet inte om det räcker...

    Frejis: det låter mer än lovligt spännande för din del. Tråkigt med havandeskapsförgiftning!

    PB: jäkla tantfan!

    Snorkis: låter lovande!

  • muggles

    Om det är mf så vill jag bara ha ut det direkt, är rädd för att det är ett MA (det är väl det som är X va?).

  • muggles

    Hej tjejer! Tack för alla fina kommentarer och kramar som jag fått i massor, både här och via sms!!! Ni är underbara Några tårar gjorde mig tårögd igår när jag läste ikapp.

    Jag och maken har varit hos farbror doktorn idag och fått piller som ska driva ut mitt lilla monster (maken och jag kallar den lilla cellklumpen så). Jag har tagit de första pillrena (dvs stoppat upp dem långt upp i mumindalen) och nu känner jag lätt mensvärk så jag hoppas att det här kommer igång nu. Funkar inte tabletterna så blir det skrapning.

    Tack Vänner för att du förmedlade nyheterna!

  • muggles

    Lappis: härligt att det rör på sig med adoptionen!

    PB: men vilket korkat uttalande - har folk inget vett?!

  • muggles
    Lapinette skrev 2009-08-18 17:21:53 följande:
    mugglan - faktum är att både jag och flera andra inte kände för att skriva något här på tråden igår ... allt annat kändes så fjuttigt efter vi hade fått veta vad som hänt. Stor kram igen ... för som sagt jag finner inga tillräckligt tröstande ord.
    Men hörrni - känn inte så. Jag tycker det är uppfriskande att läsa om allt annat som pågår.
  • muggles
    Lapinette skrev 2009-08-18 17:36:06 följande:
    mugglan - hur mår du???!!!
    Rätt ok. Fick kraftig mensvärk igår vid 18-tiden (fick deja-vu att det var såhär det kändes när förlossningen började). Och i natt vaknade jag av att det började rinna blod (bra att man fick sådana extremstora bindor/blöjor från sjukhuset igår!) och när jag rusade till toa så kom det en blodig klump. Imorse kom det mer - en bautaklump (hur kan det hinna växa till sig så mkt på en vecka bara?!). Jag fick lite blodtrycksfall så jag fick rusa tillbaka till sängen. Mamma som är här och "vaktar mig" sa att jag var helt vit i ansiktet. Men det gör inte det minsta ont längre. Och jag tyckte aldrig att smärtan var speciellt stark. Jag fick ju smärtstillande tabletter med mig men jag har inte ens behövt ta alla.

    Tydligen har fostret dött redan i v5 (det ser de på storleken) så jag har varit skengravid hela sommaren Min kropp har ju trott att den varit gravid för jag har haft diverse gravidsymptom tom v8-9. Sedan avtog de men ända till slutet var jag väldigt hård i magen så hormonerna måste ha varit kvar. Det är inte förrän för 2v sedan som magen blev platt och jag började misstänka att ngt var fel.
  • muggles
    BrudSommar2006 skrev 2009-08-19 09:35:40 följande:
    Det är med Missed Abortion som jag läst på om nu, jag förstår det som att fostret dör men att kroppen inte märker det utan fortsätter att utveckla graviditeten ett tag. Fast sedan, när kroppen väl märker det, då borde det väl komma ut som ett vanligt MF? Eller måste man alltid få hjälp att få ut det sista? Någon som vet? Om man nu ska bli expert menar jag.
    Ibland märker kroppen till slut av det och det kommer ut men ibland måste man få hjälp. I mitt fall hade kroppen förmodligen kommit igång lite med missfallet på egen hand eftersom jag börjat blöda. Men hade jag inte fått hjälp så veti17 hur länge jag fått vänta på att få ut allt då det inte blödde mer fast det gått en vecka. Läkaren menade att 60-70% blir hjälpta av tabletter men i mitt fall var det en bättre prognos då jag redan börjat blöda och han såg att livmodertappen var lite påverkad.
Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor