• muggles

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Telis: rött när nog ganska praktiskt också, bara det inte är en för ljus röd färg? Här har fronten redan kommit in, det är fortf varmt men molnigt.

    Igår passerade vi en ny milstolpe - Moa gjorde stora A på pottan Är man småbarnsförälder då eller, när man blir stolt över detta faktum. Fniss!

  • muggles

    Lappis: vi var under tak mitt emot er (R-sektionen). Jag blev mest trött i öronen... Tyckte att flera bra låtar saknades och de låtar jag kände igen (för det var många nya) var svåra att känna igen Hon hade ju gjort om dem rätt rejält... Nja.

  • muggles

    Vänner: jag får tyvärr inte upp ngt under provtapetsera Har precis uppdatera min Flash player så vet inte om det är ngt sådant problem. Det låter dock snyggt!

  • muggles

    Snaily: asså du tyckte Australia var bra? Jag tyckte den var seg och lång...

    Apropå Hypnotisören som ngn skrev om för ett tag sedan. Det är ju tydligen den största snackisen i bokbranschen för ingen vet vem den här Lars Kepler är. Jag såg en (mejl)intervju med honom i en tidning och ngn mer pretto får man väl leta efter! "Just nu är det nödvändigt för mig att förbli anonym" yeah right! Det ger ju bäst intäkter eller hur?? Jag är så anti mot att läsa den boken nu...

  • muggles
    snaily skrev 2009-08-10 21:22:29 följande:
    Snorkis - kram tillbaka!AM - Gillar Livias entré på dagis! Tänk om man själv var så entusiastisk när man kommer tillbaka till jobbet efter semestern...
    Haha, jag är överlycklig över att vara tillbaka på jobbet -jag älskar mitt jobb!!! Och 4,5v semester räcker gott för mig!
  • muggles

    Whoah, är jag först idag med!

    Vänner: el nr 37801?

    Koko: skönt att det inte var havandeskapsförgiftning!

    Själv känner jag att det är väldigt abstrakt att vara gravid för jag känner ingenting. Jag glömmer av det emellanåt pga hus och annat som snurrar. Jag är v10 och magen har försvunnit igen (kanske bara var tarmar som svällde men att det har lugnat sig nu) så senast igår kväll granskade jag magen och undrade om det verkligen är ngt därinne. Tänkte att mensen kanske uteblivit av ngn annan orsak???

    Tinga: roligt med första stegen - ett stort ögonblick! (Större än bajs-i-pottan )

    Cicci: kul att höra ifrån dig igen! Vet du ngt om Frullan?

    Hmmm, nu måste jag gå tillbaka och se vad det mer var som jag ville kommentera...

  • muggles

    Vänner: apropå att må så som du gör. Jag tror helt enkelt att mkt styrs av hormoner och alla människor reagerar olika på hormoner, vissa mår skitilla och andra får bara lite flytningar. Typ. Men jag tycker verkligen supersynd om dig - att må så samtidigt som man måste jobba och prestera. Det är ett under att det går! (Jag skulle inte klara att jobba om jag tex var magsjuk och det är ju nästan jämförbart.)

  • muggles
    Snorkfröken77 skrev 2009-08-10 21:13:18 följande:
    Ego - Kunde inte somna i natt och låg och tänkte på vad jag håller på med egentligen? Jag vet inte om jag vill ha barn (jag tror det) och maken vet inte om han vill ha barn (han tror det), och ändå utsätter jag mig för detta varje månad, funderar på när ÄL är, sen nojar jag inför mensen. Om det hade gått fort och enkelt så hade jag inte behövt fundera, men nu när det inte går så fort så funderar jag. Maken föreslog att jag skulle skippa räknande och analyser och bara köra på utan tanke, men då är jag rädd att det aldrig kommer bli något med tanke på att inget hänt hittills. Men jag funderar alldeles för mycket på det här för att det ska kännas helt bra. Någon som har någon klok input?
    Haha, jag känner igen lite av det här resonemanget också (från första graviditeten). Är det inte lite kalla fötter över det? Man vet ju inte vad som väntar och därför blir man tveksam - "tänk om jag blir väldigt bunden", "tänk om det blir jättejobbigt att ha barn" etc etc. Men iom att ni startat upp hela processen så tror jag att ni innerst inne vill detta, trots lite kalla fötter. Annars hade ni ju inte ens försökt eller hur?
    Jag har tänkt så ang att flytta ut från stan till hus. När jag får kalla fötter och blir tveksam om jag verkligen vill, så tänker jag att hade jag verkligen inte velat flytta till hus så hade jag väl inte ens kollat på hemnet???
  • muggles

    Vänner: jag tror dina tapetval blir jättebra! Det är jättesvårt att försöka föreställa sig färger mm i en browser (det blir ju aldrig de riktiga färgerna...

  • muggles

    Vänner: du är förresten inboxad om huslänken.

    Vi var och kollade hos grannen igår och det var ett jättefint hus! De verkade trevliga och har en 3-åring och en bebis på gång i oktober... Moa och deras 3-åring fann varandra direkt!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor