• muggles

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    (ska se om jag lyckas locka fram Nenne...)

  • muggles

    (Inte för att jag räknat antal ggr hon suttit på pottan och inte lyckats - men det är en uppskattning )

    Vi har fått två oberoende mäklares värdering på lägenheten idag. De tror att vi kan få ca 2,2 mille för den, dvs 300 000 mer än vi köpte för. Och det är ju schysst besparing på 2 år men frågan är om det räcker för banken... Vi får se. (Sedan är det ju en fråga om de har rätt och vi verkligen får så mkt men det vet man ju inte förrän efteråt.)

  • muggles

    En annan grej: när jag fick tillbaka min handväska ringde jag med en gång tantens mobil och lämnade ett meddelande att jag betalar 500kr i hittelön om hon sms:ar sitt bankgironr. Sedan lite senare samma kväll pratade jag med henne och nämnde igen att jag gärna betalar hittelön men då sa hon "det behövs inte". Veckan efter så skickade jag blomsterbud för drygt 300kr till henen och tänkte att det blir hon säkert glad för. När vi kom hem från Värmland lyssnade vi av tel.svararen och då hade hon lämnat meddelande att hon gärna tog emot hittelönen och sa sitt bankgironr. Meddelandet var lämnat ett datum före jag skickade blomsterbud men det hade jag ju inte hört för vi var ju bortresta. Så hon undrade säkert varför jag skickade blommor och kanske blev sur istället för att hon inte fick pengar??? Jag kände genast - vad gör jag nu?! Ska jag sätta in 200kr på hennes konto?! Maken tyckte jag skulle skita i det. Varför ska folk vara så komplicerade - hon kunde väl ha sagt ja med en gång?!

  • muggles

    Nu har jag snart fyllt en sida själv - jipppiiiieeee. JAg har kapat tråden - MOAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAa

  • muggles

    Men herregud (Moas nya favvouttryck fö) vad svårt det var att putta ut Telis två inlägg från sidan. Vad är det som styr eg - det verkar inte vara antalet inlägg...

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor