• muggles

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vad läskigt PB! Var det huset hon ville titta på - hon hade inte gått fel el så?

  • muggles

    Tinga: härligt att huset känns bra! Jodå blödningen har avstannat vad det verkar. Vågar inte riktigt ropa hej än då det har hänt flera ggr att det ökat igen, men nu är det verkligen mikrolite som kommer och mest lite sårvätska/brunt, så det verkar ha läkt därinne. Gott hopp om bad mao!!!

    Snorkis: ja det kanske låter lite överjobbat att åka till jobbet efter gynbesök men jag hade inte det minsta ont och jag hade redan varit ifrån jobbet nästan en vecka (har aldrig varit borta så länge fr jobbet förut), hade massor att göra och ett möte som var inbokat. Visste inte hur jag skulle förklara att jag var "sjuk" igen utan att behöva avslöja vad som pågår. Men kan säga att sjukhusets bindor räddade upp situationen

    ARGH! Mitt liv är lite för spännande just nu. Vi har åkt runt och tittat på olika tomter och hus och områden och insett båda två att det första huset som vi hoppade av, var det bästa. Bara det att min man inte insåg det då (jag var ju väldigt förtjust och det sved oerhört att behöva hoppa av). Nu skyller jag inte på honom utan vi tog beslutet gemensamt, grundat mkt på att vi inte hade ngt att jämföra med. Nu har vi ju gått på lite visningar och sett budgivningarna som hamnar i samma härad som ett nytt hus och insett att det är ett nytt vi vill ha. OCH huset som vi hoppade av ligger kvar på hemnet... Så jag mejlade mäklaren i lördags för att fråga - ligger det kvar bara för att de har glömt ta bort det el finns det fortfarande till salu. Jag kände att jag behöver veta säkert att det huset är borta innan jag kan ens fundera på andra objekt. Så jag förberedde mig på 2 scenarier: 1) han svarar att huset är sålt men att de glömt ta bort det från Hemnet 2) Han svarar att huset finns kvar till försäljning. Han svarade att de som kom efter oss ska bestämma sig under veckan... ARGH! Så fick jag inget besked iaf. Jag och maken bestämde oss för en rövare så jag ringde upp mäklaren och sa att vi skriver på papperen idag om det går. Så mäklaren ska kolla med de andra om de kan bestämma sig idag och så återkommer han under dagen. Iiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhh!
    Samtidigt försöker jag förbereda mig på att de kommer (såklart) att ta det, särskilt när några andra också är på. Men som en kompis sa, i så fall så var det inte meningen att vi skulle ha det huset.

  • muggles

    Cicci: stor kram till dig!!! Jag tycker inte du ska ignorera att du mår dåligt och bara köra på som du brukar. Försök komma fram till hur du ska hantera det som gör att du mår dåligt. Du är värd att må bra!

    Kängu: jag tycker du ska kontakta Bvc och höra om du kan få komma dit till deras psykolog. Du kan testa iaf, det kostar nämligen inget. Är deras psykolog inget att ha, så kan man ju leta vidare efter det sedan. Kanske kontakta Amningshjälpen och höra om de kan tipsa om ngn? Jag gjorde ju så och för mig hjälpte det bara att få ösa ur mig (och storgråta) hos någon som träffat många andra i min situation. Själva psykologen var inte den bästa jag träffat men det behövdes inte, hon var bara "mottagare". Det kändes som att jag kom dit med en hink full med skitvatten och så fick jag tömma hinken där. Inte förrän den var tömd kunde jag fylla på med rent nytt vatten. Precis så kändes det (hoppas det inte låter för pretentiöst...)
    Bara så du vet så känner jag igen mig otroligt i det du skriver! Been there...
    (Fö har jag heller ingen kontakt med min pappa, har inte haft det sedan jag var 15 år.)

    Tinga: vi har ett elliptiskt ganska smalt soffbord i två nivåer (understa i ek, översta i vitt). Det påminner om det här kända designmatbordet med vit laminatskiva med stålben - vad heter det nu igen?! Försökte hitta det på nätet, tror det hette Ellipse. Ev säljs det inte längre...?
    Hittade det här också: www.inred.se/product.php&cat=116&page=1 (42 cm djupt). Vet dock inte alls om det är er stil??

  • muggles

    Koko: haha ni slapp V70-träsket mao! BMW är inte fy skam!

    Cicci: trist med repa. 4000 + moms för garage - halleluja! Vi betalar 750 kr tutti och det tycker jag är i mesta laget. Men vi slipper skrapa bilen... och kan åka rätt upp från garaget till lägenheten, det är ju rätt bekvämt (garaget ligger under huset).

    Lappis: en hel vecka sen??? Det låter onekligen som mf? Blöder du svarta slemmiga "hinnor" också?

    Ja ni kan väl hålla tummarna att vi får besked idag iaf! Tänk vad coolt att åka dit och skriva på papperen och sedan fira med Pol Rogen ikväll!!! Men försöker hålla mig på jorden - det är klart att de inte är lika dumma som vi och hoppar av...

    Ore: nej magkänslan för maken var inte rätt då och vad ska man göra - jag kunde ju inte tvinga honom. Och faktum kvarstår - vid 7% ränta BLIR det dyrt. Men det blir ett äldre radhus också pga budgivning (i Gbg är det köpfest just nu - otroligt lite hus ute till försäljning).

  • muggles

    Cicci: sådana där miljöaktivister blir jag förbannad på. Vad åstadkommer de med sina aktioner??? Inte ett skit. De får inte en enda att avstå från en SUV genom sådana aktioner ändå. De är bara ouppfostrade slynglar som inte har respekt för andras grejor. Det var en sådan aktion här i stan med för ngt år sedan - de skar knivar genom däcken - bara på SUV:ar. Själv skulle jag aldrig välja en SUV men jag tycker inte det är rätt metod att jobba för miljön...

    Koko: tror du inte att han lugnar sig så småningom - han behöver nog närheten nu i början. Jag kunde inte heller liggamma och jag svor över det då, men det positiva var att Moa aldrig vande sig vid att somna vid bröstet. Det är både och...

  • muggles

    Lappis: aha, skumt. Jaja spelar ju ingen roll eg, mensen är ju här så.

  • muggles

    Jag åker tidigt imorgon tisdag så hinner ingen lunch Kängu men gärna när jag kommer tillbaka igen!

    Nenne: härligt med blödningen! Ett steg på rätt väg...

    Nej inget positivt besked fr mäklaren. De andra köparna har bett om ett specialkök och de inte får besked från Marbodal förrän onsdag så det gick inte att pusha det tyvärr. Och det är klart att Marbodal fixar att lösa köket, det går ju alltid att lösa sådant. Så vi får ställa in oss på att huset är borta, precis som jag trodde. Men då var det väl inte meningen att vi skulle ha det tydligen... Det hade bara varit så skönt att få ett definitivt besked redan idag. Det är som med plus, man kan inte sluta hoppas förrän men vet helt säkert.

  • muggles

    Tinga: men det stod att vårt soffbord bara är 420mm brett (djupt)??? Det finns två storlekar man de verkar lika breda båda, det är bara längden som skiljer. Det känns också väldigt nätt. Enda nackdelen är att det inte laminat så inte så tåligt mot barn. Vi har redan en massa repor i det (fast det syns bara om man tittar supernära).

    Och japp, det är det första huset som vi var på väg att köpa. Vi skulle ha extrabred öppning med skjutdörrar mellan vardagsrum och gästrum där nere och funderade på förvaring där uppe. Men men det är nog borta, snyft!

    Om inte maken redan varit så ångerfull och sagt att det är hans fel så hade jag nog anklagat honom lite faktiskt... Men man sparkar inte på den som ligger...

    Lappis: härligt med kontakten med din pappa! Lite revival sådär...

  • muggles

    Liten: grattis till fina siffror!

    Frejis: jag hoppas att det lugnar ner sig lite nu - du verkar vara stammis på förlossningen redan.

    frullan: vilket MEGAinlägg

    Snaily: otålig som jag är skulle jag kört på med ivf redan i höst men gör som ni tycker känns bäst!

    PB: det blir flådiga soffor det...

    Tinga: ja det är nog bredare än 40 cm nu när jag ser det...

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor