• Bellanote

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    hedebris nej det är sant..

    jag funderar på vad vi ska ha för dresscode.. alla vill ju inte ha kavaj och alla har ju inte kavaj.. och en funderar jag på om jag kan sätta finklädd med något av rosa, siver el vitti klädseln. är ju färg temat vi ska ha.. och skulle va roligt om någon kom med typ en silver brosch el en rosa sjal el liknande om ni fattar..

  • Bellanote

    nej det med färg temat var en tanke och då menar jag inte som att va tvungen att komma med en rosa klänning el en silvrig kavj utan bara något litet som en kul grej.. jag vill ju att hela middagen och det efter vigseln ska va en fest en stor härlig fest och inte en stel middag. det är därför vi har valt bort 3 rätters middag mot buffe så det inte blir så stelt utan att folk får röra på sig och slappna av..

    ja jag får fundera på det med kavaj det var min bror som vart arg för att jag ska kräva att killar ska komma med kavaj. men tjejerna har ju lite mer val möjlighet som klänning kjol eller kavaj med byxor..

  • Bellanote

    nej jag vet inte vad han mena. plus att han vart arg när jag sa att tjejer inte får ha vitt på sig... ja men det kan ju för fasen inte du bestämma vad folk ska ha på sig. ja men vitt har man bara inte på någon annans bröllop det är ju inpräntat sen way back hur fasen förklarar man det för en bror som aldrig har hört det innan.,..

  • Bellanote

    hedebris det med choklad det lät bra. jag hatar med rssin. kan äta det annars så men just när de har vare inne i ugnen och sen blivit mjuka är de hemska.. hatar de i kakor och så..

  • Bellanote

    pumpkin rolig annorlunda tradition.. jag bakade sist kanelbullar i våras.. super mumsiga..

  • Bellanote

    englali säg inte te gubben att du satt och gapa så länge utan att klaga så mycket

  • Bellanote

    anette jag har vare på företag som inte har bjudit in de mamma lediga i och med att de har bjudit vik istället . jag var vik för en om vart bjuden men hon som var mamma ledig vart inte bjuden.

    men har du nyss börjat igen efter mamma ledigheten?

    på det företaget jag är på nu bjuder inte ens på jul bord. så vi ska ha ett själva. vi är 6 pers som ska ha knyt jul kalas.

  • Bellanote

    alva knivar får du inte ge adam i jul klapp..

    "Saxar och knivar skär banden emellan oss isär"
    det är om man ger till någon som man håller kär alltså familj med typ mor el som det skrocket gäller..

  • Bellanote

    alva kört nu då el släng knivarna vet ja el be han betala dig. hi hi

    gme är ju uppvuxen på gård och min farmor och farfar går på allt sånt skorck. så kan nog en del.

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.