• Bellanote

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    anja gå solduscharna färgar av sig lite. så i början när man tar den så färgar den som mest innan den sätter sig. så jag tror det bästa är att ta den typ 2 dagar innan så det inte hinner försvinna.

    Jag gjorde med en som sprayade mig personligen har aldrig gjort i dusch men tror nog att det blir bättre resultat så personligt även om det var lite pinsamt att stå och flascha sig framför en, man vad fasen man går ju till gyn eller hur!

    Naglarna är fakstiskt skit snyggt med de bilderna där som du har. jag har ju silvet,vitt,rosa och grönt som färger. Så det blir fransk manikyr för mig och där mellan det vita och rosa ska jag ha en jätte tunn silver gliter rand på alla naglar. det är la bäst att göra typ dagen innan eller? jag har aldrig gjort mina naglar men det kanske beror på vilken längd man har själv?

  • Bellanote

    pumpkin vad roligt.

    hedebris rumsren det lät så där. tycker det är roligt som de flest gör nu klär ut dem och typ kör gocart och inte som de mest gjorde förr då det var strippor inblandat.

    vet ej om min gubbe får någon svensexa han har inte så många vänner på samma ställe om man säger så de är utspridda på typ 3 ställen och det är långt mellan och ingen känner varann.

  • Bellanote

    Snitte jag hade nog blivit lite irreterad faktiskt, men känner jag mig själv rätt så hade jag struntat i det sen och endå kört på på mitt..

    sambon och jag bestämde igår att vi ska ha en liten efter rätt, blir snaps glas med choklad pudding och vanilj grädde med hallon. samma som vi hade igår på nyårs afton

  • Bellanote

    hejsan blivande brudar.

    la in en bild på mig i korsetten som jag ska ha och vilka babooms man får i den plus att naglarna ligger där alltså så som jag ska ha dem på dagen D..

    Har tjatat och tjatat på sambon att han ska va mer delaktig i bröllopet och här om kvällen spelade han upp typ 3 låtar som han vill ha med men kommer jag ihåg någon? usch vad dålig man är.

  • Bellanote

    ha ha usch måste göra mig i ordning och ta någon bättre bild med brun utan sol och grejor..

    ska ni sol duscha, solarium eller hur gör ni? med brännan menar jag.

  • Bellanote

    åh synd jag har 11 mil till malmö på tok för långt
    pumpkin måste nog ha längst va?

  • Bellanote

    min fars kompis som är elektriker frågade en gång en liten unge som stod nedanför stegen när han bytte lysrör på en fabrik vad han skulle bli när han blev stor? -Jag ska bli knarkare! sa han helt cool lugnt inget skämt där inte (fast hoppas det )..

    Nej men har ni sett på afv där de frågar en liten vad han ska bli när han blir stor? svaret. -jag vill inte bli stor!

  • Bellanote

    Jag är nog rätt så barnslig tror jag eller nej kanske är vuxen äsch vet inte känner mig som max 20 blir nog aldrig äldre. . vill va vuxen med jobb och allt och barn hela kittet vill ha hus och allt. men tror inte jag kommer känna mig helt vuxen så förns vi köper hus om ca 3 år då tror jag det kommer trilla ner att ja men vad tjyven..

  • Bellanote

    anja jag är med här. bidrar med vin.

    köpte kuvert idag cellofan kuvert blir det. jätte billiga var de 9kr för 10 stycken. så 27 spänn och ingen frakt varför vet jag ej. såg bild på en som hade gjort med cellofan kuvert och det var jätte fränt.

    pärlplattan du blir nog yngst i sinnet för min del för du skrev 28,5 och det är ungt.. var nog säkert 12 år sedan jag slutade säga och ett halvt när man sa ålder.

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.