• Bellanote

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    pumpkin bra.. hi hih i hi

    nehe nu som anja säger nu ska här dras gubben med in i säng kammaren för att sexa till det lite.. nyrakad och nyklippt. mumma kan det bli bättre..

    pupkin har ni kommit över spärren ännu?

  • Bellanote

    gme såg ett gäng som dansade med sina vänner så istället för med mannen. det var skit coolt..

    anneilund tror den dansen kommer bli skit cool..

  • Bellanote

    ikea har ju även linne servetter fast bara vita och det blir ju inte så bra kanske. men de ska ha några andra som är pappers fast i linne trsuktur koll aom de inte finns i andra färger än vita..

  • Bellanote

    snitte är det värmeljus hållare? för då kan det ju bli lite varmt.

    Jag tänkte hitta vanligga ljus hållare till de som står upp fasen kommer aldrig ihåg vad de ljusen heter. för de är ju inte så varma. För oss blir det vanliga vita servetter. ska ha vita dukar med. sen kanske någón rosa löpare här och var själv klart strategiskt utplacerade..

  • Bellanote

    hedebris det var lågt , riktigt lågt av din tärna faktiskt.. är ni bästa vänner?

  • Bellanote

    Alltså även om man pluggar utomlands och en bästa vännina gifter sig så fixar man ju det för en bästa kompis är man ju alltid där för.. ta ett riktigt snack med henne och berätta hur du ser på det.

  • Bellanote

    ja men alltså om hon hade ansett dig som sin bästa vän så hade hon ju tage ledigt några dagar och bokat en biljett hem för att va med dig. För det är endå en av de största dagarna man klommer att gå igenom i hela sitt liv.

  • Bellanote

    hedebris det är en sån tärna du behöver.. helt rätt inställningg.. min tärna är och provar klänning idag så just nu är jag mms bombad.. det är en modell fast två olika färger som vi är inne på.. får se vilken det blir i slut ändan tycker jag det ähon som bestämmer även om jag säger så klart att de är ok. för hon skulle ju aldrig köpa en som jag skriker NEJ åt..
    ja ja får se vilken det blir spänningen är olidlig som han säger på tv.. ja ja nu måste jag fortsätta med mina lussekatter..

  • Bellanote

    hedebris de är jätte fina..

    de vi kollar på är cocktail klänningar så hon kan ha det när de är något med skolan. så hon kan ha den sen med..

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.