• Bellanote

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    pumpkin jo tycker det är dyrt.. mormor brukar ha ringar inne hela tiden och hon brukar få betala en 1000-1500 så hon tyckte det var jätte dyrt.. men hon ska fråga åt mig för hon skulle lämna in för omarbetning på 2 ringar så kanske hon kan få kompis pris då hon ofta är där.

  • Bellanote

    pumpkin jo men jag har guldet själv det är därför jag tycker det är så dyrt.. ska kolla om det blir billigare att köpa diamanten här på nätet kanske.

    ringen ny alltså om jag inte har guldet själv är 5700.. men då är det från guldbolaget design sofia.

    men jag har eller en på fl har gjort en liknande åt mig fast med egen design..

  • Bellanote

    englali min gubbe är bara 180 och samma med benen som du beskriver. dock föreslog vår butik en frockcoat och han var jätte stilig i det.

    jag är ju bara 164 så det blir nog bra.

    pumpkin jag vill lägga ringen på max 2000 det är därför jag vill ha ner den så mycket jag kan.

  • Bellanote

    hittade diamanten på nätet här för 1200 så inte så farligt.

    men har en del guldringar jag kan sälja av som jag inte använder och då kan jag använda dessa pengar till att kanske lägga till lite mera på ringen.. guldet ligger ju så högt nu.. 110kr grammet.. 80 kr om man säljer

  • Bellanote

    guldet är så pass dyrt i dags läget så ja det blir billigare att ha guldet själv.. den jag frågade på vart ju 2000 kr billigare när jag hade guldet själv..

  • Bellanote

    äsch det blir bara ca 500 kr extra om jag säljer det guldet jag inte använder..

  • Bellanote

    hittade gammel farfars ring nu den var tung så då blir det ca 1500 extra om jag säljer den. men jag kan ju inte sälja gammelfarfars ring.. hi hi är rätt så roligt gf var gift två gånger men han hade samma ring till båda så det står två namn i den..

  • Bellanote

    mina föräldrar har precis skilt sig så vet inte om jag vill ha deras vigsel ringar. pappa har aldrig använt sin så hans skulle jag kunna tänka mig att få men mammas vet jag ju hur mycket den har betytt för henne.

  • Bellanote

    pumpkin fick svar på den 2 guldsmeden nu i helgen och han skulle bara ta 3000 max kunde bli mindre om han fick in lite mera guld.. så blir där för han är bra att ha med att göra med. då blir det exakta likadana stuket som förlovningsringen med den böjningen och höjden och så.

    frågade en dj i hlegen vad han skule ta om jag bokade han och han ska ta 3500 så inte så farligt ska kolla över det till våren om vi ska ha någon eller ej.. annars tar vi farsans kompis som spelar typ alla instrument så han kan sitta och spela med lite här och var. mysigt när man sitter och äter och någon bara spelar lite vagt i bakgrunden..

  • Bellanote

    har pratat med floristen som ska göra våra blommor ska få betala 500 för min bukket tycker det är billigt så in i tusan..

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.