• Bellanote

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    alva usch kolik lätt inte roligt..

    det här är jul, ni kom min jul stämning.. werner och werner



  • Bellanote

    anja det lät ju som en toppen möhippa. kasst av sora sustern att inte va med, tyckte det var dålig stil.

    anglali det bästa brukar va att prata med dem direkt. för tar man det anonymt så blir det en helt annan stämning och dålig agg emot alla.. bättre att säga ifrån, att så här ligger det till och bla bla bla..

    idag är mattes bebis bättre för er som undra, jo hon haltar lite men nu går hon på alla benen ialla fall.

  • Bellanote

    pumpkin skinks smörgås ikväll då.. här blir det ingen jul skinka förns på söndag dagen innan jul afton.. ska inte tjuva någon innan heller..

  • Bellanote

    ja det är jätte gott.. mumma ihop med en grov kornig senap helst ska det va.

    tänkte jag skulle prova bröllops klänningen nsäta helg med korsetten och se hur det blir, ev ta ett kort så ni får se med..

  • Bellanote

    På söndagen firar vi med uppesittar kväll hos gubbens farsa med styvsyskon och styvmor. med lite skink macka och jul mat. sen på julafton är det jul mat hos mamma med kalle så klart även om man alltid somnar efter halva. på kvällen där är det uppe hos min faster med de närmaste i familjen som farmor och fastrar och så. vi är e 15 stycken på kvällen..

  • Bellanote

    ÅH vad ni läskas med skinka. ska nog ta och köpa en hem endå då. gubben tyckte det var onödigt eftersom vi firar jul borta men det är ju så gott. åhh på macka mumma

  • Bellanote

    märks att pumpkin har nytt jobb. hon är ju inte inne under dagen längre..

  • Bellanote

    pumpkin om man drömma rroliga drömmar som man vill drömma vidare på så går det aldrig att drömma samma igen, är la bora onda drömmar som det går med.

    fick jul klapp från ett transport bolag iodag som kör för oss. en salta pingviner såna hårda karameller och små sprit falskor med choklad. ha ha as gulligt han vet att jag är galen i salta pingviner. men choklad spriten får nog mormor har ju inte köpt till henne..

    pupkin ska till scania södertälje på besök den 8 jan. så ser lasse en tok tjej som yrar runt så det är lugnt bara lilla jag..

  • Bellanote

    vi leverar delar till sacnia så vi ska se hur de monteras på lastbilarna och så. är typ 7 på listan av största leverantören til sacnia så vi leverar rätt så mycket till dem..

  • Bellanote

    fasen skrev scania 2 gånger och ingen gång skrev jag rätt.. är kass på stavning som ni ser.

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.