• Bellanote

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    pupkin nu har jag griljerat skinka efter ditt recept. så får se om det passar min smak men det luktar underbart hemma nu..

  • Bellanote

    jätta gott var det. ska bli så gott att ha med sig skink macka til jobbet imorgon. kletade på rätt så bra med gegga så skulle nog haft lite mer tid i ugnen men det vart jätte gott.

  • Bellanote

    åh hittade på någons sida jätte fina namn lappar man satte över glasen jätte fina i brunt och rosa. var som ett hjärta och så var den en flärp skärd i mitten som ett v och så hängde man bakom den.. åh svårt att förklara men jätte fint var det.

  • Bellanote

    tittar förbi en stund.. ska kolla på klänning med tärnan i helgen nu som kommer.. och ska se om vi får tag i nyckeln så vi kan kolla in lokalen så man kan kolla in hur man ska dekorera..

    ja ja nu ska jag göra 7 räk mackor tänkte överraska dem lite..

  • Bellanote

    englali får jag fråga vad de hittade??

    min mormor fick diaghnosen cancer i år så vet hur du känner dig.

    själv vart ja undersökt för knöl i brösten då ja redan tagit bort en sen ca 3 år tebax. så vet hur du känner dig, hela mitt år har varit panik panik och ont i magen hela tiden..

    mina föräldrar skilde sig i år med och flyttade isär.

    oj det vart ett litet nära men ni är ju det med nu för tiden

    anja ja visst dior´s krämer luktar ju så gott.. älskar deras parfym jádore ville ha den i jul klapp men sambon glömde vad jag önskade mig så jag fick ett present kort hos veromoda..

  • Bellanote

    pumpkin bidrag är alltid välkomnat

    fick i jul klapp av sambons far att han betalar limmo och det är jätte snällt. sen hade han köpt en 6 flak öl och massa rödvin från polen. plus att han har samlat ihop 3 st rådjursadlar till maten med.. han är helt inne nu i vårt bröllop och det är så roligt..

    såg på någons sida att de hade rosor i lime stående på bordet. var jätte snyggt så har lagt till grönt nu på färg skalan. ska ha så hoppas bara det passar med lime och rosa rosor men det såg snyggt ut på bilderna..

  • Bellanote

    Gott nytt år..

    här håller jag påoch förbereder potatis gratäng plus att oxfilén ligger i marinad och så blir det choklad pudding med vanilj grädde och hallon till efter rätt..

  • Bellanote

    Gott nytt år tjejer.

    Säger som sambon sa Skål och Gott Nytt För Det Är Vårat År!!

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.