• Bellanote

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    snitte den var rosa

  • Bellanote

    svärfar betalar limo till kyrkan och mellan kyrkan och fest lokalen..

  • Bellanote

    anja den affären ligger i backaryd ca 1 mil hemifrån åker genom där varje dag til jobbet..

  • Bellanote

    Jag har tyvärr inte varit där bara sett i ett fönster var det låg för såg någon klänning utifrån. en bekant här där jag bor köpte av henne och hon vart jätte nöjd.. waersta provade ju en klänning där ifrån som hon inte köpte sen men hon tyckte hon var jätte härlig då hon skickade så hon fick prova ialla fall.

  • Bellanote

    fick bokningsbekräftelsen från prästen idag och hon verkar jätte gullig vill nog att det blir hon annars blir det han som begravde morfar.

    har en sambo som är gullig idag efter hans sur helg, förklaringen var att han var nere och orkade inte med något han låg ju mest i soffan eller satt framför datorn. jo vet jag har med såna dagar men hatar när min andra hälft blir nere. vi har ju en del framför oss. flytt bröllopet och i samband med dett aförsöker vi betala bort vårt lån så gott vi kan samtidigt som vi sparar så det känns det gör det är rätt påfrestat ibland.

  • Bellanote

    Jo ekonomin påfrestar mycket och det gör mycket med.. jag är både spara och slösa medan sambon är slösa *2 och det funkar inte att prata med han heller. jo saker och så har han fattat men att äta ute det ser han som mat pengar men det är ju inte det, det är ju för fasen mat lyx pengar tänk hur mycket jä*la oxfile vi skulle kunna äta varje månad om han inte drog hem sina jädrans kebab pizzos och tallrikar hela tiden. kan jag påminna er om att gossen kan inte laga mat och ska han gör något blir det tacos el pannkakor fast jag får göra smeten.. suck hittar tyvärr inget sånt där mat programm på suv annars hade han fått det. att skicka han direkt på italienska delikatesser hade ju vart något men då msået han ju kunna koka pasta innan och ja suck det kan han nog inte.

  • Bellanote

    Ååh har suttit och drömt mig bort på projectwedding sidan fatta om jag handlar allt som jag tänker p åatt jag vill ha så kommer det dra iväg typ 5000 minst bara små skit..

    hur ska ni göra med dekorationerna efter?? i usa har de ju så att de får ta de här bordsblomster dekorationerna med sig hem..

  • Bellanote

    Aahh orka och brys sig om vad fasiken banken håller på med. den 21 så "bokade" de 1000 kr från kontot som skull dras senare.. och sen för några dagar sen så tog de bort den och jag fick 1000 kr mer men idag när jag var och handla så hade de lagt in det igen och fatta vad pinsamt det är att stå i kassan och dra kortet och tyvärr det funkar inte..

  • Bellanote

    nehe gummor nu är det läggdags för mig.. ska upp vid halv fyra imorgon för ska till scania södertälje på studie besök..
    så pumpkin ser lasse någon galen vilse tjej imorgon så är det lu´gnt ring inte in brandkåren det är bara lilla jag.. 8 karlar och jag yehoo eller kanske inte.*12 timmar i en bil med fisande stinkande karlar som säkert kommer att sitta och prata snusk och fisa i ett kör fördomar nej nej!!

  • Bellanote

    pumpkin det var trevligt på scania så jädra stort var det..
    jobbar din kille på linen el där ute ellelr på kontoret??
    vi vart bjudna på mat av scania i marcus wallenberg restaurangen, jätte gott vi fick entrecote och potatis kaka och bea sås.. mums och så en liten tomatsallad till förrätt--

  • Bellanote

    anja tyckte de var fina hade vare såna jag hade kunnat köpa.. men fråga inte min mor om min sko smak bara för jag är sån som har gått med gympadojor hela vintern nu eller hallo vicken vinter..

  • Bellanote

    pumpkin vad bra..

    sitter här med feber idag och huvudvärk så jag mår illa. skulle ta febern tänkte jag har 5 termometrar och en med kasst batteri och vilken hittar jag jo bara den som inte funkar av 4 som är bra.. suck depp suck..

  • Bellanote

    anne vad är det för frisyrer du letar efter?? hittade en toppen sida förra veckan som har typ 1500 frisyrer el ännu mera allt från kort till ja you name it..

    fick i inboxen här på bt om en bra fotograf hon tog bara 1600 för 3 timmar och då fick man cd och 200 kort ja rätt så bra med andra ord men suck det är ju där jag bor vi gifter ju oss 20 mil bort ju.

  • Bellanote

    jo det är billigt men fotografen är i krlskrona. jo hon hade hemsida men den var interiktigt klar ännu men fanns typ en 4-5 bilder från ett bröllop och de såg jätte fina ut..

  • Bellanote

    hedebris ett bröllop jag var på hade så att de fick ta kort och skriva i gästbok men det var värdparet som hade fixat en anna att ta kort för de hann inte med det. så förstår han men fråga en anna kompis istället alltså det med att fota och skriva i gästbok..

  • Bellanote

    anne jag har lagt in några bilder i mitt galleri om det är något i din stil..

  • Bellanote

    är alla medlemmar på bt ännu då?? det kanske är ett enkelt sätt att få bort en del..

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.