• Bellanote

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    fasen men jag är ung får nog ta mer mod till mig för fasen visst är det spännade att ha sex publikt så. mest så med sambon är bara bilen annars är det nog inget så. tänkte överraska han på nyår att göra dte ute under fyrverkerierna men fasen jag bangade kom faktiskt till att bara ha kjol och inga trosor men fasen vad feg man är..

  • Bellanote

    jepp banka bäver.. fast min bäver är rakad hänger du med då?

  • Bellanote

    hade med velat säga att jag är lat men jag är feg.. inte alls det modet som när jag var ung, sambon har försökt i provrum och hiss men alltid jag som bangar.

    anja baksätet med släkt fram ja vad fasen tror du

  • Bellanote

    anne ha ha

    ja sex med kompisen brevid been there done that hade faktiskt glömt bort det. vi trodd e hon sov men icke. fasen hon pratade inte med mig på 3 mån..

    bara en avsugning framför en tjej kompis men vi höll p samtigt med en kille fast inte trekant endå för dte var bara han som fick skönt det var med utanför krogen under en byggställning så plasten var ju för.

  • Bellanote

    pumpkin modigt med köksbordet må jag säga ni tar verkligen tag i nyårs löftet..

    anja 1 åkfitta har jag inte hört även om jag har massa ex som är raggare. jag var den där tjejen killen bara hade med sig ibland för "oftast fanns det ju inte plats i bilen" ja tjena utan då fick jag snällv vänta hemma tills han hämtade upp mig och vart fnollad efter som anne säger.

  • Bellanote

    pumpkin får man lägga in ett tips om en sida i en tråd??

    har för mig att du ska ha rosa och brunt va? fick tips från en om en sida och de har så mycket fräna bords dek i olika färger och i rosa och brunt fanns jätte mycket snyggt för det är olika färger och så klickar man vidare så kommer det upp dekorationer bara med de färgerna hänger ni med?

    plus att det finns över 3000 bilder på olika frisyrer och smink hittade hur jag sha mitt ialla fall jätte elegant och diskret .

  • Bellanote

    skriver in projectwedding.com så får ni skriva själva men denna sidan är toppen verkligen har låst mig helt nu. finns så mycket info och bilder åhh kommer nog va fast hela dagen känns det som..

  • Bellanote

    hittade en tårta där inne med brunt och rosa så snygg var den..

  • Bellanote

    hittade där inne vad jag ska skriva på kyrk häftets fram sida.
    vad tycker ni?

    -Idag ska jag gifta mig med min bästa vän
    -Den jag skrattar med
    -Den kärlek jag lever för

    Vad tror ni?? alltså hela min mage vände sig när jag läser den texten exakt så som jag tycker hela min känsla på en text.

    så här stod det på engelska

    -This day i will marry my best friend
    -The one i laugh with
    -Live for love

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.