• Bellanote

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    pumpkin vilken tur ni hade.. min kaffe servis jag samlade på utgick för typ 5 år sedan men jag gjorde lika som du köpte på mig massa i slutändan precis innan den gick ut. så nu är det bara mat servis jag saknar och det blir väll rosenthal jag ska börja spara på för det är den serien fast inte endå.. om ni hänger med..

  • Bellanote

    vad tyckte ni om texten ?? har suttit och gjort första sidan nu som vi ska ha i kyrkan.

  • Bellanote

    anja lite mycket för bara 2 timmar är det.. hjälper till på folkets hus på ett ställe där de har band typ 2 ggr i månaden de tar ca 10,000 för en hel kväll . var ett par där som spelade en gång som hade spelat på ett bröllop innan de var jätte bra har för mig att de tog max 10,000 för en hel kväll..

    men ett b dansband tar 10 tusen för en söndags kväll där jag hjälper till..

  • Bellanote

    snitte tycker med det låter konstigt om man ska ignorera OM han skulle ta upp en sån känslig fråga för då vill han ju prata om det. men ignorerar man han så måste det ju kännas som fel och tabu och det ska ju inte kännas som fel bara för att det har hänt utan man ska ju kunna prata om det så han vet hur fel det vart..

    undra var hans mor har fått det ifrån..

  • Bellanote

    jo till något annat ni vet de där bilderna som brukar finnas som två ringar som sitter ihop jag vill ha de på första sidan med man jag har dem inte och jag hittar dem inte heller.. någon som vet var man kan finna dem.. ?

  • Bellanote

    anja nej så långt upp borde ju inte korsetten gå.. jag köpte min billigt på tradera jag får ju den effekten jag vill ialla fall.

  • Bellanote

    om jag säger att mitt var 85.

    så beställde jag en med måtten 80-90 cm jag tog mittemellan.. men min är ju med snörning med så det är därför dte skiftar så pass..

  • Bellanote

    oj redan man kanske skulla ta sig en här med. sambon har en sån stör mig ej jag är sur dag han blir värsta pms kärringen ibland och då slutar han prata med en.. hatar dessa dagar..

    så blir nog vinet här med..

  • Bellanote

    anja du kommer ju se så slimmad ut med den korsetten sen ju..

    lovehandles går la inte bli av med.. el?? nej det går ju inte det har jag sagt till sambon ialla fall fast skönt att ha dem där när man kör.. ja just det vi kanske ska snacka annat idag .. ha hah aha

    nu är första glaset upphällt.

  • Bellanote

    packat flytt kartonger här idag , vill inte.. vart i och för sig bara två och sen en körning till uff containern med.. dumpade lite kläder som jag haft på 3-5 år nu som jag inte kan ha men det har ju alltid varit men jag kanske kommer i dem.. men fick nog idag så nu är de väck.. sparade märkes jeansen till arb kamratens dotter,, dumt att skeppa iväg dem.

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.