• Bellanote

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    gme inte bara as läcka.

    men den varnar för att man ska hålla sig inne stänga fönster och lyssna på radio tror jag har läst någonstans.

    men första måndagen varje måndag så testas den för att de ska se att den funkar..

  • Bellanote

    englali syns i helsingborg då

    vi ska dit med ligga på hotell sen är det julbord med show, annelie ryde ska showa för oss.. så klart får man dra iväg til danmark en sväng med.

  • Bellanote

    pumpkin du får övertid och allt sånt med bemaning. det är som ett vanligt företag.. har vare på ett bemmanings företag innan jag fick detta, fick det genom bemmaningen kan man säga.

    nu håller jag på och sölker jobb, trivs jätte bra på jobbet och så men vill flytta hem och gubben men. vi bor ca 25 mil "hemifrån" vi trivs inte här. så vi får se hur det blir..

  • Bellanote

    snitte lavendil lilla godis. de små pistolerna som smakar viol mums är det .. men inte roligt med små pistoler på bordet kanske.

  • Bellanote

    jag är med här. har jule städat idag, suck..

    pärlplattan ja ba med önskelistor. vi ska ta tag i det nu när vi är hemma i jönköping över julen och skriva upp en sådan. tar nog både önska och duka.

  • Bellanote

    ja det vart fint här med, visst är det skönt att ha det gjort?

    är nere min lilla valp haltar. tycker så synd om henne.

  • Bellanote

    Jo bebisen är halt ännu. är så synd om henne. det är en cocker spaniel.. tycker så synd om henne matte kan ju inte göra något..

    ska ringa vetrinär på månda om det inte har gått över..

    den ringen jag ev ska ga har som en överliggande sten mot den andra ringen alltså förlovningsringen.. men är lite velande nu för vet inte om det är den jag vill ha.. ja ja har inte beställt den ännu ialla fall ..

  • Bellanote

    ja ska ringa på måndag om det inte har vänt.. jo det är verkligen mammas bebis så det blir att ta up phenne i sängen inatt. hon vill va nära hela tiden nu så kommer hon och ojar sig lite bara för att då vet hon att man klappar på magen..

    tycker det är as svårt med ringen jag med.

  • Bellanote

    pumpkin hur lyckades du??

    dit vi ska flytta i feb får vi bad kar. sambon min tycket vi skulle bada samma kväll vi flyttade dit, men kanske inte så bra när mina föräldrar kommer och hjälper oss plus att de ska sova över med. kanske inte så lyckat.

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.