• Bellanote

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    englali blir en bukett med bara roosa rosor i och pärlor och sen ett skaft som är inlindat med vitt siden band. ev vill jag ha små små vita blommor istuckna med. han tar bara 800 för den dyraste han gör så det gör ju inget om jag lägger till något i efterhand för det kommer inte bli så dyrt endå..

    25 kr tar han för bröstblomman till mannen min och en hundring för tärnans bukett.

    sen ska jag köpa till en liten med som jag ska lägga på morfars grav innan jag går in i kyrkan.

  • Bellanote

    ja jag vet ju exakt så för mig är det lite enklare.. såg den på tv för ca ett års sedan på bridezilly så när blinade m2b frågade så visste jag ialla fall vad jag skulle ha för bukett.

  • Bellanote

    ja tycker med att det är helt sjukt billigt. det som jag får betala för alla blommorna för alla 4 beräknade jag på 1 bukett så skönt att kunna dra ner lite på priserna.. sen får jag ge 15 kr st för de rosorna jag ska ha till dekoration..

  • Bellanote

    englali det är bra pris..

    jag ska betala 700 för vår lokal och då finns allt där med. är en lokal som hör till en förening som min mor är kassörska för. och till nästa år ska de köpa in sånt stort party tält med så tycker det är mega bra för då kan jag sätta baren utomhus..

  • Bellanote

    jag är den luna hemma hos oss. men min sambo blir ännu lunare han säger inget alls.. utan han blir tyst som en mussla och kniper.. åååh så jag hade hellre haft så han skrek så jag visste vad det var..

  • Bellanote

    vi ska ha en tärna hon är 22 då nästa år tror jag. sambons syster sen som marskalk ska min bror va.

  • Bellanote

    köpte en bröllops bok igår som man ska ha användning för under planeringen.. kunna skriva vad man gjort och kunna sätta in bilder. får den nästa vecka..

  • Bellanote

    ååh håller tummarna för alva att den lille vill hålla sig inne..

  • Bellanote

    ja det här med arbetskamrater.. alltå de flest på mitt jobb har lixom sagt att ja va roligt adet ska bli med bröllop men jag har inte tänkt att bjuda arbets kamrater , jo en och hans tjej för de umgår vi med utanför jobbet.. men hur ska man lixom säga det att ja men tjena ni är ju inte bjudna..

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.