• *BlushingBride*

    5 Augusti 2006 forts...

    Så nu var tråden avstängd igen! Startar här en ny där vi kan fortsätta följas åt. Kan berätta att vi nyligen varit i vår kyrka (Tyresö) på infomöte. Det var jättekul att få provgå gången och få veta alla detaljer och så, dock blev jag något förargad när jag fick höra att en del av prästerna i den kyrkan inte tillåter att man går baraxlad. Alltså måste jag skaffa en sjal eller liknande. Inte så himla farligt egentligen, det är bara det att jag faktiskt inte VILLE ha nån sjal och så blir jag arg över att en präst ska bestämma över min klädsel på MIN bröllopsdag...

  • Svar på tråden 5 Augusti 2006 forts...
  • bumble

    Hmm vet inte om du blev mycket klokare av mitt inlägg där..

  • martinsson2be

    Jag tänker lite så också

    Lite lyxigt vill man ju ha det; är bara orolig för att folk tycker att det blir sent med kaffe; vi är två kaffeälskande släkten

  • bumble

    Hmm ok jag förstår,,men de som väntar på något gott oj vad de kommer att bli nöjda när kaffet kommer då,,vilken bonus!!

  • martinsson2be

    Exact!!

    Vad tror du om detta;
    Vi hade tänkt att ha choklad-mousse till dessert. Men nu vet vi att det kommer att bli ganska mycket choklad i tårtan.
    Om man då istället tar nåt enkelt; inte så mäktigt; till dessert t.e.x jordbubbar och glass; så borde det kanske funka...

  • bumble

    Jaaaaa det tycker jag! det ska vi också ha

  • bumble

    Vi har glass med Srilanka vanilj jordubbar med svartpeppar och smultroncoulis till efterätt

  • bumble

    Tårtan är en vitchokladmoussetårta från gourmandise

  • Brud 2006

    Bumle: den tårtan ska vi också ha! Den var ju underbart god!! Vi ska ha två kulor serbet till efterrätt, svartvinbär och passionsfrukt, och sedan tårta, kaffe och avec ca 45 min-1-timme senare.

    Vart ska ni ha er fest?

  • martinsson2be

    bumble; vi ska ka Lime-och kokostårta med hasselnötsmarängbotten. Lemoncurd, chokladtryffel och toppad med vit choklad....mumma

  • martinsson2be

    ...tror vi kör Sorbet som dessert....

Svar på tråden 5 Augusti 2006 forts...