Hej tjejer.
Skönt med helgdag, eller hur?
Vad tror ni om detta i matväg:
Champagne och snittar till minglet när gästerna kommer. Antagligen hyfsat matiga snittar (och många) för vi tror att de är hungriga.
Löjromspannacotta till förrätt. Till det även hjärtformat "mördegsbröd" gratinerat med parmessan. Till veggarna byter vi bara ut rommen mot tångrom.
Dricka till förrätten har vi inte bestämt än. Öl och snaps eller vin, hmmm?
Buffe med ungsbakad lax (vi köper stora hela fiskar som vi grillar själva innan och serverar kallt), god hemmagjort färskpotatissallad, sås (exvis tsatsiki), bröd, och något vegetariskt alternativ istället för laxen.
Vin till huvudrätten
Ingen efterrätt utan direkt på tiramisu-bröllopstårtan (tack Anna för länken, hittade på din sida).
Kaffe och konjak eller något annat gott.
Groggbuffe och chips står framme när dansen börjar, och framåt midnatt nattamat.
Hoppas Venedig är trevligt, Sunshine och att möhippan var skojig, Anna!