• Suusaan

    Brudar i Dalarna?

    Undrar om det finns fler blivande brudar i Dalarna som skulle ha lust att bolla ideer och annat inför bröllopet!

  • Svar på tråden Brudar i Dalarna?
  • ängsklocka

    depecha: hmm...e.ju lite svårt att slita sig, av någon konstig anledning så hamnar man alltid här när man e i närheten av datorn

    Hoppas verkligen att vi får göra det oxå, vill ju ha det klart så att allt blir som man vill...längtar till man kan börja med planerna på allvar :)

    Låter mysigt att gifta sig utomhus vid en fäbod!

  • Zandrisen

    >depecha, mina svärföräldrar chockade alla och gifte sig i smaband med dopet av deras son på deras fäbodställe, det var lyckat! Kul att gifta sig utomhus, min m2b ville också det, medans jag propsade på kyrka...

  • depecha

    Zandrisen o ni andra:

    Har just kommit på att det nog kommer bli en massa jobb att gifta sig utomhus i fäboden me *hua* Om man ska knäböja, måste man ha nåt under, man måste ha nåt att stå på, och när man går in??
    Skulle vilja ha en sån där blomsterbåge.. nån som vet vart man kan få tag på sån?

  • Zandrisen

    >Depecha, skull eni inte kunna lägga ut en matta som agerar altargång fram till prästen liksom? Blomsterbågar finns hos blomsterhandeln, ibland kan man få hyra själva ställningen bara, om man vill dekorera den själv.

    Vi funderar på att ha en båge med ballonger, samt ha en massa gasfyllda ballonger i taket med glittrande snören som hänger ner en bit, men vi har ett problem...: Har inte den blekaste aning om var man kan få tag på helium, och i så fall, är det dyrt? Nån som vet?

    Idag skall vi och beställa bröllopstårtan, har ringt runt till en massa konditorier, och har hittat ett som bara tar 24 kr/bit, hoppas bara att tårtorna är fina, annars blir det ett dyrare alternativ.
    Fick hem hindersprövningen i brevlådan igår, shit, nu är det allvar liksom! *Ryser av lycka*

  • smurf-fiffi

    Zandrisen; vad heter det konditoriet du har hittat? Jag har varit i kontakt med typ Siljans konditori och de tar ca 30 kr biten....

  • depecha

    Jo, funderar på en röd matta, men vet om det blir bra heller.. För ganska kulligt o så där vi ska vara. Men får åka dit o kika o se om det behövs..

    Ingen aning om vad helium kostar hehe.. Manb rukar inte vara ute efter det var dag *S*

    Vill oxå veta vart tårtan var så billig nånstans =)

  • Zandrisen

    Focus konditori i Falun, återkommer i morgon med info om tårtorna var fina!

  • ängsklocka

    Zandrisen:
    Helium kan du få tag på där AGA finns, (vet att dom har på woody i Hedemora så på såna ställen kanske ni hitta det.) Annars vet jag inte, men leta efter AGA:s skyltar :)
    Då kan du hyra en liten tub (5 liters) för ca 300-400 kr, är i iaf vad dom tar där.
    Hoppas du fick någon hjälp av det här.

Svar på tråden Brudar i Dalarna?