• Äldre 10 Mar 12:00
    38073 visningar
    176 svar
    176
    38073

    Bröllopsformen 1.0

    Jaha ja.


    Den eviga frågan om att komma i form till dagen D såväl att gå ner lite till mycket. Frågan är om detta är en inspirationstråd eller en bekännelsetråd, för att träna vet man ju att man måste men att erkänna när man trycker en kaka i ansiktet istället för att gå på gymmet är väldigt effektivt sätt att motarbeta att man gör det igen.



    Så tråden handlar med andra ord inte bara om hur duktig man är som tränar utan snarare att erkänna när man inte gör det och hur man skall ändra på detta beteende.


    Givetvis kan man få skryta med resultat med, men framför allt berätta vad man missat och hur man gör för att undvika att göra det igen eller tips på hur man gjort för att inte stoppa fel saker i ansiktet på sig själv

    Såååå
    Vad gör du för att komma i form eller att hålla formen och framför allt hur ofta intelar du dig själv att det är ok att larva och frångå planeringen.


    Live free, ride free
  • Svar på tråden Bröllopsformen 1.0
  • Äldre 16 Mar 11:06
    #41

    men jisses nightrod haha hade ni munchies ????

    ( om det blir frågetecken ovan så är det menat att vara en smiley, annars så var det inget)

    vi har varit på släktkalas o helgen så det blev mkt mat och mkt vin, men nu är det vecka igen så jag ska försöka hålla igen på onyttigheterna och träna iaf 2 ggr. får börja tillbaka långsamt!

  • Äldre 16 Mar 11:30
    #42
    +1

    Jag kör intensiva pass, mellan 4-5 gånger i veckan med PT (cirkelövningar och lite annat), tänker fortsätta på detta sätt fram till och med april och sen ska jag börja löpträna. Jag tänker i juni börja äta VLCD alternativt LCD i tre veckor, och gå ner lite muskler och fett, för att sedan i juli återuppta träningen och äta som vanligt.

  • Äldre 16 Mar 12:57
    #43

    vi (jag) hade tänkt spara oss till nu i helgen när vi reser bort lite kort, men sen blev den där flaskan vin alldeles för svår att motstå, så den sulade vi i oss. men faktiskt... det var så gott att det var det faktiskt värt!
    sedan jag slutade dricka alkohol, eller snarare väljer mina tillfällen med omsorg, märker jag hur mycket allt "roligt" på jobbet centreras kring alkohol och hur mycket vi slentriandrack som fredagsmys. Och så njuter jag mycket mer av de glas jag faktiskt dricker - nyttigt experiment för min del.

    skulle boka spinningpass, men mitt gymkort har gått ut! och bara därför snoozade jag mig igenom morgonens tilltänkta pass.... löpning imorgon istället!!!

  • Äldre 16 Mar 12:59
    #44
    augusti skrev 2015-03-16 11:06:28 följande:

    men jisses nightrod haha hade ni munchies ????
     



    nja vi hade ju ätardag enda dagen i veckan vi unnar oss något got å då trycker vi i oss det tills vi rullar, sedan var det födelsedag på samma dag så det blev mycket som sagt denna helg, inte så man vill se mat på några dagar nu

    Vi vilar på helgen helt, tränar inget i dagsläget kör bara vardagar. Lyckades hinna med 13 pass förra veckan och har avverkat två idag, har dock ett Bodycombat pass kvar ikväll med


    Live free, ride free
  • crs
    Äldre 16 Mar 16:02
    #45

    Jag var på 30årsfest i helgen, och bortsett från massa vin och shots så satte jag i mig en rätt stor bit chokladtårta som var kanske det godaste jag någonsin ätit. Min sambos bästa vän som hade bakat, under kvällen påminde jag honom om min födelsedag kanske 100 gånger. Fy fan vad gott det var.
    Och i söndags var jag bakis och satte i mig några rostade mackor med nutella på.... Det var också gott.

  • Äldre 16 Mar 16:49
    #46

    Kan redan nu erkänna att jag kommer synda imorgon. På min födelsedag. :P ska ha öppet hus med en massa fika.

  • Äldre 17 Mar 08:00
    #47

    Hmmpff

    Passet uteblev igår
    Pga att jag fått fel slangar till mitt handfat (stambyte) så när hantverkarna skulle installera gick det inte, så stog två timmar på Bauhaus igår och fick fixa, vilket gjode jag missade passet, och åt upp sista biten av födelsedagstårtan sedan helgen istället ...


    Live free, ride free
  • Äldre 17 Mar 17:39
    #48

    shit happens, man kan inte va duktig varje dag, och det är okej :)

    jag tränade ett intensivt styrkepass på 40 min idag. har helt tappat glöden men jag går dit och gör skiten iaf. ätit äckel kvarg sen. finns ju inga kalorier i skiten i men jag föredrar riktig mat. 
    sitter här med en pastasallad dock, kanske inte det bästa att ha pasta i, men med tanke på att jag bara ätit typ 300 kalorier idag känns det rätt okej ändå! 

    Heja oss alla! 

  • Äldre 17 Mar 21:16
    #49

    UUUUUUSCH! Jag har fikat in i förbannelse idag. Det blir nog ingen middag... Imorgon kommer jag bara äta broccoli och selleri för att väga upp. =P

  • Äldre 17 Mar 21:29
    #50

    Tufft benpass idag. När jag började träna klarade jag ca 80kg i benpress och idag tog jag 127kg! Är grymt stolt över mina framsteg :D
    Mat-vis har det varit en bra dag; inget fusk och jag fick i mig lunch som jag är så dålig på att äta i vanliga fall.

Svar på tråden Bröllopsformen 1.0