• Äldre 10 Mar 12:00
    38329 visningar
    176 svar
    176
    38329

    Bröllopsformen 1.0

    Jaha ja.


    Den eviga frågan om att komma i form till dagen D såväl att gå ner lite till mycket. Frågan är om detta är en inspirationstråd eller en bekännelsetråd, för att träna vet man ju att man måste men att erkänna när man trycker en kaka i ansiktet istället för att gå på gymmet är väldigt effektivt sätt att motarbeta att man gör det igen.



    Så tråden handlar med andra ord inte bara om hur duktig man är som tränar utan snarare att erkänna när man inte gör det och hur man skall ändra på detta beteende.


    Givetvis kan man få skryta med resultat med, men framför allt berätta vad man missat och hur man gör för att undvika att göra det igen eller tips på hur man gjort för att inte stoppa fel saker i ansiktet på sig själv

    Såååå
    Vad gör du för att komma i form eller att hålla formen och framför allt hur ofta intelar du dig själv att det är ok att larva och frångå planeringen.


    Live free, ride free
  • Svar på tråden Bröllopsformen 1.0
  • Äldre 18 Mar 08:46
    #51
    RainbowGG skrev 2015-03-17 21:29:50 följande:

    Tufft benpass idag. När jag började träna klarade jag ca 80kg i benpress och idag tog jag 127kg! Är grymt stolt över mina framsteg :D
    Mat-vis har det varit en bra dag; inget fusk och jag fick i mig lunch som jag är så dålig på att äta i vanliga fall.


    Duktigt, känns så skönt när man börjar öka i vikterna, går själv sakta upp, har långt kar men orkar liiite mer varje vecka :)
    Virvlande skrev 2015-03-17 21:16:25 följande:

    UUUUUUSCH! Jag har fikat in i förbannelse idag. Det blir nog ingen middag... Imorgon kommer jag bara äta broccoli och selleri för att väga upp. =P


    Mmmm KAKA.. har panacotta i kylen sedan helgen, men den får fan vänta, men gott med fika är det..
    augusti skrev 2015-03-17 17:39:13 följande:

    shit happens, man kan inte va duktig varje dag, och det är okej :)

    jag tränade ett intensivt styrkepass på 40 min idag. har helt tappat glöden men jag går dit och gör skiten iaf. ätit äckel kvarg sen. finns ju inga kalorier i skiten i men jag föredrar riktig mat. 
    sitter här med en pastasallad dock, kanske inte det bästa att ha pasta i, men med tanke på att jag bara ätit typ 300 kalorier idag känns det rätt okej ändå! 

    Heja oss alla! 


    300kalorier på en dag?? Oj det var väldigt lite, var noga med att inte hamna i katabolt tillstånd för då är det inge bra..
    Duktigt att köra på när man inte vill, börjar komma över den gränsen lite nu, men ser inte fram emot att träna på dagarna ännu, men det blir lite mindre jobbigt att gå dit varje gång

    ----------

    Blev lite tight efter jobbet igår, men hann med 40min styrka och sedan ett bodyPump pass i alla fall

    Idag blev det ytterligare 50min på cross/löpband (varje morgon) sedan blir det 45min kettlebells på lunchen och ett regält styrkepass efter jobbet.

    Nu när vädret börjar gå från mört och kallt till varmt och soligt känns det som att solariet borde besökas åtminstonde någon gång ibland så man inte är likblek


    Live free, ride free
  • Äldre 18 Mar 10:38
    #52

    Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta men jag provade precis min klänning, bara för att jag ville se mig i den (igen, köpte den under black Friday rean förra året) och tro på fan att alla de där kilona som jag gått ned tydligen har tagits från min BRÖSTKORG! Inte själva brösten utan ovanför, där klänningen ska hållas uppe av bara luften nu tydligen x)

    Ah well. Jag stuttade runt nästan naken framför spegeln i mina brudskor iallafall och beundrade mina nya vackra lår och röv

  • crs
    Äldre 18 Mar 12:39
    #53

    Jag hade tänkt gymma idag, men jag bara kände inte för det. Så typiskt när jag idag hade tid, men det bara tog emot för mycket. Så jag gav mig ut och sprang istället, det är ju schyst väder och sånt. Men uuusch vad jag avskyr att springa! Jag hittar inte bland alla vägar i "skogen" där vi bor heller, så jag mest gick omkring och irrade tillslut, tills jag hittade en bekant väg. Blä. Jag är värdelös på att springa om jag inte har sambon bredvid mig. Utan honom ger jag upp jättefort, och håller värdelös fart. Springer alldeles för fort om jag är själv, blir helt slut på ingen tid/distans alls. 

  • Äldre 18 Mar 18:54
    #54

    Nej nu får jag ta och skärpa mig! Det är hopplöst att fylla år när man ska gå ner i vikt.. Idag gick jag och en kompis på stan och jag provade min första brudklänning (!!). Min kompis fick tårar i ögonen när jag gick ut i en spetsbeklädd Lilly-klänning med stor utsvängd kjol i stl 40 som inte gick att knäppa i ryggen för att jag är för stor.. (morr!)

    Efter det firade vi min födelsedag (som var igår) med att äta sushi-buffé och äta tills vi rullade fram. Tur att jag inte provade klänning efter det för då hade jag kräkts när personalen snörde åt i ryggen..
    Kräks

    Oh well.. Jag har ju lite tid på mig till sommaren 2016..

  • Äldre 19 Mar 08:25
    #56
     skrev 2015-03-19 00:01:46 följande:

    WOW
    Inte ens i denna tråd kan ni fuckupps inte låta bli att komma och göra reklam, snart gör ni väl reklam i förbjudet med reklam tråden *sorgligt*
    Live free, ride free
  • Äldre 19 Mar 08:28
    #57


    Missade styrketräningen på eftermiddagen igår, var trött i kroppen, men framför allt skruvade jag badrumsspegel med ljus i. Men lite besviken på mig själv är jag. Får hoppas att jag lyckas köra mina tre pass idag om jag kan smita iväg på lunchen och köra 45min box


    Live free, ride free
  • crs
    Äldre 20 Mar 10:06
    #57

    Jag har tränat idag! Inget särkilt med det så, men jag fick för mig att avsluta passet med att springa lite på löpband, bara för att jag gett mig fan på att bli bättre på att springa. Och jag hatade det inte! Det var fantastiskt mycket skönare än att springa utomhus ju! Kanske kan jag bli bra på att springa nu då, när jag hittat en form jag står ut med. Så skönt med jämn hastighet, jämnt underlag, jämn lutning. Det var toppen. Tills det blev svinjobbigt då, men ändå! Det kändes som att jag med dagens pass fick tillbaka träningsglädjen lite. :) Yay! 

  • Äldre 20 Mar 10:27
    #58
    crs skrev 2015-03-20 10:06:18 följande:

    Jag har tränat idag! Inget särkilt med det så, men jag fick för mig att avsluta passet med att springa lite på löpband, bara för att jag gett mig fan på att bli bättre på att springa. Och jag hatade det inte! Det var fantastiskt mycket skönare än att springa utomhus ju! Kanske kan jag bli bra på att springa nu då, när jag hittat en form jag står ut med. Så skönt med jämn hastighet, jämnt underlag, jämn lutning. Det var toppen. Tills det blev svinjobbigt då, men ändå! Det kändes som att jag med dagens pass fick tillbaka träningsglädjen lite. :) Yay! 



    Duktigt CRS då kanske du har hittat ditt kall angående löpning
    Personligen har jag väl inget positivt att säga om denna vecka när det gäller träningen direkt, tyvärr
    Jag har satt upp som mål att ligga på 10-15 pass per vecka men just nu har jag ett pass kvar till nedersta nivån vilket jag inte vill ligga på egentligen då jag behöver variationen bland passen.
    Men min ursäkt är ändå att vi haft stambyte i åtta veckor och denna veckan är den sista så jag har vart tvungen att fixa och trixa med våra saker till badrummet för att allt skall bli klart/rätt (inte läcka) så vi idag kan för första gången gå på toa i vårt hem igen sedan åtta veckor. Städa och röjde någon timma igår, så det räknas som ett halvt pass va?


    Live free, ride free
  • Äldre 24 Mar 13:54
    #59

    Det flyter på här. Står dock stilla i vikt men jag vet med mig att jag ätit för mycket, jag blir olidligt hungrig när jag pluggar mycket vilket jag gör nu inför en tenta . Denna veckan kör jag konditionsträning och målet är att jag ska hinna med 8 pass denna veckan, jämfört med de vanliga 5 passen. Jag är ganska kass på konditionsfronten och orkar bara 30 minuter åt gången, så det känns ju som att jag behöver bättra mig rejält :p . Jag hade ett pass igår och har avklarat 1 av 2 idag.

  • Äldre 24 Mar 14:31
    #60

    efter en fantastisk ledig långhelg har jag gått upp 1½ kg Gråter
    tog en lunchlöpning, för jag VET att jag inte får det gjort om jag kommer hem emellan. 3 månader till klänningen ska tas in hos skräddaren, men det är sega 5 kg (eller 6½ nu då) kvar.

    dags att peppa till igen!! och igen och igen!! Tungan ute

Svar på tråden Bröllopsformen 1.0