• Virvlande

    Bröllopsformen 1.0

    Min första bekännelse:

    Skulle ha gått på promenad med en kompis idag men vi satte oss och åt varsin kebabtallrik istället. ajjabajja!! Får bli lite träning efter jobbet imorn istället.

    Bra tråd förresten! :)

  • Virvlande
    crs skrev 2015-03-12 08:47:33 följande:

    Jag tränade inte imorse, jag sov och beställde klänning istället. Och jag kommer inte gymma ikväll, för jag står inte ut med att vara på gymmet när det är så sjukt mycket folk där som det är på kvällarna. Meeen, jag kan köra ett kettlebellpass hemma i trädgården ikväll! Det blir premiär, vi har bara haft trädgård nu över vintern och varken jag eller sambon har varit pepp på att träna i snön. Men den är ju borta nu, så det är väl bara att köra :)

    Mitt bästa mattips: mandlar. Jag älskar mandlar! Perfekta att ha med sig som mellanmål osv. Jag brukar äta mandlar varje dag antingen som mellis på förmiddagen, eller som en del av min lunch. Det kräver ingen ansträngning alls att fixa dem, och man kan alltid ha med sig i väskan utan att de blir dåliga. 

    Ungsomelett brukar vi göra med! Men med ägg, grädde och ost, plus typ stekt kyckling och svamp eller bacon och broccoli eller vad som. Gott, enkelt och perfekt att göra i långpanna så man får lunchlådor! 


    Här i Östergötland har de vettig kebabsås! =P Som tur är brukar jag inte ha några direkta cravings på "skräpmat" egentligen, det var bara smidigt igår när den nyblivna mamman var hungrig.

    Idag ska jag ta en lång promenad i det fina vädret. Men jag måste äta (jättesen) lunch först. =P
  • Virvlande

    eeeh.. ja. Den här dagen var väl inte så bra. Hällde i mig en flaska vitt vin och två öl, lite sockerkaka och en eller två cupcakes. Efter det (vid typ 2 på natten) åkte jag förbi donken och köpte tre paket (12 bitar) chili cheese tops som jag åt på vägen hem.. Till det drack jag vatten..

    Nu dricker jag ett stort glas c-vitaminbrus och hoppas att världen ska sluta snurra så snabbt. Har iaf förberett en nyttig smoothie till imorgon med jordgubbar, spenat, blåbär och vinbär. Imorn ska jag tillsätta keso och macapulver.

  • Virvlande

    Kan redan nu erkänna att jag kommer synda imorgon. På min födelsedag. :P ska ha öppet hus med en massa fika.

  • Virvlande

    UUUUUUSCH! Jag har fikat in i förbannelse idag. Det blir nog ingen middag... Imorgon kommer jag bara äta broccoli och selleri för att väga upp. =P

  • Virvlande

    Nej nu får jag ta och skärpa mig! Det är hopplöst att fylla år när man ska gå ner i vikt.. Idag gick jag och en kompis på stan och jag provade min första brudklänning (!!). Min kompis fick tårar i ögonen när jag gick ut i en spetsbeklädd Lilly-klänning med stor utsvängd kjol i stl 40 som inte gick att knäppa i ryggen för att jag är för stor.. (morr!)

    Efter det firade vi min födelsedag (som var igår) med att äta sushi-buffé och äta tills vi rullade fram. Tur att jag inte provade klänning efter det för då hade jag kräkts när personalen snörde åt i ryggen..
    Kräks

    Oh well.. Jag har ju lite tid på mig till sommaren 2016..

Svar på tråden Bröllopsformen 1.0