Igår var vi och provsmakade bröllopstårtor. Det var verkligen super kul och gott. ^_^
Vi har nu bestämt smak, det blev:
Mörk chokladmousse, hallonmousse och limemarinerade hallon på tunn chokladbotten.
Vi bestämde dock att vi ville ha lika mycket hallonmouse som chokladmouse, dvs. 50/50. På den vi smakade var det 2/3 choklad och 1/3 hallon, vilket gjorde att hallonmousesmaken försvann lite.
Vi kommer sedan inte att ha en klassisk vit tårta då ingen av oss gillar marsipan eller det där andra som man kan ha istället för marsipan (minns inte vad det heter just nu).
Utan tårtan kommer att vara glaserad med mörkchoklad. Sedan kommer vi ha vita riktiga rosor på tårtan. (Kanske inte så "bröllopigt" att inte ha en vit tårta. Men jag känner att det inte spelar någon roll).
Tårtan kommer typ att se ut så här (fast med vita rosor i mitten i stället för på sidan. Detta pga att vi kommer att ha en svängd tårtställning och inte en som är staplad (klassisk).
(vår tårta kommer att ha en mörkare nyans än den här - tänk mörk choklad).

Seda blir det den här svängda tårtställningen.

Så tänk er nu den översta tårtans utsende på den svängda tårtställningen och att blommorna (rosorna) ligger på mitten av tårtan istället frö på sidan. Sedan så är vår caketopper på den översta tårtan.
Vår cake topper ser ut så här.
