Nu till lite roligare saker än min hemska klänningsdramatik.
Idag har menyn fastställts. Det enda vi inte helt bestämt är vilket vin vi ska ha till middagen.
Men så här blir det:
Förrätt:
Scampispett med mango - & gurksalsa, avacadocréme samt örtkrutonger
Dryck: Saint Clair Vicars Choice Chard, Nyazeland
Varmrätt:
Kalvnoisetter med potatis - & Västerbottenknyte serveras med portersky med salvia och tomat
Dryck: Antingen: Mout Cadet Bordeaux, Frankrike ELLER Ripasso Terrapieno Veneto, Italien. (Vi ska provsmaka de här vinerna och laga kalv till det så att vi vet vilket vin vi tycker bäst av dem).
Efterrätt:
Hallon -& marängparfait med cokladsås
Dryck: Cinzano Riserva
Tårta + kaffe
Sedan blir det tårta och kaffe. (Vi har inte bestämt helt vilken tårta det blir - den ska provsmakas den 29:e juni. Så vi får se vad vi väljer då).