FrökenMäkelä skrev 2013-05-17 22:05:21 följande:
Hur många personal tror ni att ni behöver? Vi blir nog nästan 90gäster och skulle vilja ha hjälp med duka fram bål och snacks när gästerna anländer och sen hälla upp champange när vi anländer. Förrätt vill vi ska vara dukad när dörrarna till salen öppnas. Buffe till varm mat och sen kaffe efter det. Tårtan blir senare så vi behöver dem ju x-antal timmar.
Vi har restaurang skola här i stan vi bor så funderar på att kolla med dem men jag skulle även vilja ha någon vuxen som tar huvudansvaret.
Vi har tänkt oss en 5 st som serverar med en kökschef som håller i trådarna. Vi blir ca 55 st. Jag tänker mig att man skriver nogranna listor på allt som skall göras, när maten skall serveras och en bild på det skall ligga på tallriken (viktigt för oss att maten ser snygg ut) då blir det lättare för de som är oerfarna. Vi tänkte be gymnasiet i stan om hjälp. Värt att tänkta på är att det måste vara folk över 18 så det inte blir något tjafs med alkoholen.
Hur mycket kan ni tänka er betala per person?