• Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången
  • passionsblomman

    I´m Yours, !!!

    Tack alla underbara gulliga tanter för att ni finns därute. Det vore så förfärligt ensamt annars.

    Igår grät jag i attacker och var helt mosig och trasig till slut.

    Idag är jag i limbo. Ett ingenting. Magen känns precis som förut-som att mensen borde komma i samma sekund jag skriver det. Men än har det inte börjat. Det vet jag ju kan bero helt på Progesteronet-eller bara på att det kan ta fler dagar än 28.

    Samtidigt finns ju det precis alla i alla trådarna säger "du kan ha testat för tidigt". Det tycker jag verkar jättekonstigt och osannolikt och ett fåfängt hopp.
    Ändå kommer jag ju inte kunna vara ledsen klart förrän det blött.

    Så jag får vara i ingentinget antingen till torsdag eller till den sekund det börjar blöda.

    PS -Jag vet att jag tjatar och ältar med ett mycket litet synfält just nu. Det ska inte fortsätta evinnerligen, jag lovar, jag ska bara bryta ihop klart här lite först...

  • Aleta

    Bryt på bara Passionsblomman! Det är skönt att få göra det ibland, och vi finns ju här.

    (Jag slog förresten till och köpte ett par hängslebyxor med rosor på. Liiite dåligt samvete har jag, egentligen finns det bättre saker att lägga pengarna på.)

  • passionsblomman

    Tack Aleta!

    Jag vill också ha just hängselbyxorna med rosor på!

    och så tror jag ja ska se om jag vågar skaffa några kycklinagr eller hönor nu i sommar. Fast jag skulle ju pimpa hönshuset först förstås...

  • Fjällbruttan

    Passion, skäms!!
    Du behöver INTE be om ursäkt för ditt synfält eller för att du bryter ihop lite  hos oss, det var ju du själv som en gång skrev till mig att det är bara att vräka ur sig, golvet är gjort av sand som suger upp alla skit!

    Du stöttar oss andra hela tiden och kommer med så kloka råd, så snälla, låt oss bära dig en stund nu!

    Och du varken tjatar eller ältar, du lever ju för fnken mitt i limbo nu, klart du måste få ösa ur dig, och som I´m yours skrev, ord som skrivs ner är ett bra sätt att få ur sig eländet. Lyssna på henens kloka ord igen.

    Kramar om dig och är glad och ödmjuk över att du vill dela detta med oss!

  • passionsblomman

    Nä, jag ber inte så mycket om ursäkt egentligen. Jag ill bara poäntera att jag är medveten om att jag är rätt självupptagen just nu. Och att jag inte tänker fortsätta vara det forever.

    Kolla alla de här hönorna! Den sista rasen är rödlistad, sådan kan jag kanske leta rätt på? Men de är vaädans små verkar det...undrar om de får ägg små som fingerborgar?

  • Aleta

    Suck, jag skulle också vilja ha höns men det vill INTE min man och min mamma. Jag såg ett så fint litet hönshus på hjul i mammas Allers.
    Kolla!
    www.honshus.se/

  • Fjällbruttan

    Vilka hönor??
    Tittar mig förvirrat runt??

    Jag letar själv gul eller svart Orpington...

    Blir nog att kläcka fram kycklingar själv för de raserna finns inte så mycket här uppe, men lugna höns och suveräna värpare
     

Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången