• Sundance

    Bröllop 2010 del8

    Bluebride: Nej, det var typ 7 år sedan jag åt sådana en semester så jag minns inte men jag såg att maj2010 tipsade om en sort. Men snacka med din barnmorska.

    Bettetogether: Oj, det lät spännande. Hade ingen aning om att det kunde komma från nacke och axlar. Men jag har ju inte ont i nacke och axlar. Lite stel men det har jag alltid varit. Fick en totallåsning i bröstryggen i våras bl a.

    Vi ska nog ha 3 sånger vid vigseln. Hade bara tänkt ha två men så kom jag på att eftersom vi inte har kyrklig vigsel så blir det ju inga psalmer så en sång till för att fylla ut lite.

    Vi ska inte ha betalbar men däremot ska kompisar till oss vara bartenders. Tror det är en bra idé för då kan man dels be dem hålla ett öga på vilka som ev. inte bör ha en drink till (tror dock inte det är någon fara bland våra gäster) plus att de ju har kontroll på hur mycket sprit man blandar i drinkarna. var på bröllop i somras där all dricka stod framme och jag kan säga att drinkarna som min m2b blandade till mig innehöll onödigt mycket sprit så jag tror det kan få ner kostnaderna att någon som kan blanda drinkar gör det.

    Jag ska nog köpa strasstenar och sätte fast på silvrig ståltråd i form av vårt monogram. Att ha som caketopper.

  • Sundance

    Oh, förresten... Den där låten som spelas i början av klippet med den skrattande bruden, när texten visas, vilken är det??? Alltså det klippet som Fenixx (?) la upp i förra tråden. Snälla, om ni vet så svara. Kan inte hitta den

  • Sundance
    Bettertogether skrev 2009-09-09 11:07:52 följande:
    Jodå, ända sedan högstadiet har jag lidit av spända axlar och nacke... och fortfarande kan jag ha svårt att stå utan att hålla i mej utan att bli yr. Likadant om jag är ute och går. Det är ganska jobbigt, och jag oroar mej lite för att stå framför altaret utan något annat än min man att hålla i ;)
    Nämen! Vad läskigt! Men du har alltså inte ont? En konstig fråga då kanske... Var det läkare som kom fram till att det berodde på detta? Eller var det du själv? Trodde i så fall läkarna på din teori, att det kom från axlar och nacke? jag står just nu och försöker komma fram till vårdcentralen för att boka tid. Det var lite läskigt igår kväll. Var så där yr och helt plötsligt var det precis som att jag kom av mig helt. Glömde mitt i en mening vad jag skulle säga och började kasta om ord. Min stackars sambo blev helt förvirrad och var tvungen att fråga mig om jag kom ihåg vad jag hette.
  • Sundance

    Hmmm... Där ser man. Iofs tycker jag det låter som att du är lite värre drabbad än mig. Jag känner mig mest småostadig och skakig hela tiden men har bara fått två sådana riktiga yrselattacker. Att rummet liksom vänt på sig. Får väl se vad de kan komma fram till på vårdcentralen om de nu tycker jag borde komma in.

  • Sundance

    Attans också! Då var det den som min m2b's kusin hade som ingån på sitt bröllop. Känns lite taskigt att sno den . Jaja... Tack så jättemycket i alla fall!

  • Sundance
    Fenixx skrev 2009-09-09 16:04:08 följande:
    står ni dem väldigt nära? är ju ändå en väldigt klassisk ingång som många har ändå.
    Jovars, vi gör väl det. De ska ju komma på bröllopet i alla fall. Men iofs, jag snor ju hellre den än deras solosånger. Hon tog såklart Jonas Gardells "Aldrig ska jag sluta älska dig" . Och jag som är enormt Jonas-fan.
  • Sundance

    Jag satt ju förresten ett par timmar igår med en av m2b's kompisars fru och pratade en massa bröllop och det var faktiskt himla nyttigt. Man fick lit distans till det hela liksom. Frågade hur de gjort med fotograf och de hade inte anlitat någon. Som hon sa; Vi ville ju bara ha en bra bild att kunna rama in så vi och syrran åkte och knäppte en massa bilder tills vi hade ett gäng som vi var nöjda med. Hon berättade dessutom att deras vänner lagt 10.000 på en fotograf och de hade inte fåt en enda bra bild så... Och så frågade jag vad de hade för tårta och var de köpte den och det mindes hon inte. Och hon är ändå planeringsfreak som jag. Men de köpte kuvert där tårta och dryck och mat och dekorationer och allt ingick. Det fick mig att tänka att man kanske kan lugna ner sig lite och faktiskt leja ut lite mer uppgifter och släppa lite på kontrollbehovet.

  • Sundance

    Ja, jag har en hemlig dröm om att min mamma ska ordna så att Gardell kommer och sjunger den själv på vårt bröllop *rodnar lite*. Men gud vet hur mycket han skulle ha för det. Ska Elin Sigvardsson ha 30.000 för att sjunga Lyckorus så ska väl han ha typ det dubbla

Svar på tråden Bröllop 2010 del8