• Sundance

    Bröllop 2010 del8

    Min kära mor har Rosacea, så jag vet vad du går igenom. Hon använde Exuviance's hudvårdsprodukter. Har du testat dem? Och så använder hon ju receptbelagda medel också. Dalacin och Finacea. Kanonbra grejer! Hon är väldigt läkemedelsintollerant och kan inte använda preparat som ger biverkningar men dessa är kanon. Framför allt Finacea. Billig kräm och om du läser på bipackssedeln under "biverkningar" så står det "inga kända biverkningar" och ändå så envisas läkarna med att skriva ut typ Roacutan istället som ger så allvarliga fosterskador att det typ är lag på att man måste använda p-piller när man äter den medicinen. Ibland undrar man hur de tänker?! Förlåt till er som är läkare där ute ...

  • Sundance

    Igår fick jag min m2b att sitta ner och titta på klänningsmodeller jag valt ut på nätet och säga om han gillade dem eller inte och på måndag ska jag till Köpenhamn och prova en massa

  • Sundance

    Min absoluta (och mammas) gillade han inte alls men min nummer 2 gillade han skarpt. Vet dock inte vad mamma tycker om den och hennes åsikt är viktig för mig. Måste checka. I övrigt var det väldigt blandade reationer från honom. Han gillar inte heller släp. Och inget veckat eller rynkat eller så. Så cleant som möjligt. Jag gillar när det är lite spetsdetaljer på något sätt men det gillar han verkligen inte. Svårt det där... Alla säger ju att man ska ha det man själv känner sig som vackrast i för då kommer han också att tycka att du är vacker och till viss del stämmer det nog men jag vill att han ska kunna titta på fotona ett par månader senare och säga "vilken vacker klänning du valde". När ruset man är i den dagen har lagt sig liksom.

  • Sundance

    Jag har köpte klänningen!!!!!!!

    Eller klänningarna faktiskt. Provade en klänning i Köpenhamn igår som jag fastnade för och idag så kände jag bara att jag ville ha den. Så jag hittade en butik i Stockholm som kunde beställa hem en ny till mig. Det enda jag blev lite osäker på nu ikväll var färgen. Den jag prvade var jättefin på mig men den var inte riktigt kritvit, men inte heller den där beigeaktiga ivorytonen. Tänkte automatiskt när jag beställde den att eftersom den inte va vit så var det ivory så jag tog det men nu är jag rädd att det blir för beige på mig. Jag har ljus, lite rosa hy och mörkblont hår. Får väl ringa imorn bitti och höra vad hon tror och om det är för sent att ändra. Vad tror ni? La ordern vid 16-tiden igår. Om jag ringer vid 10... Men, så är där en annan klänning på LandyBridal som både jag och m2b fastnat för, och mamma tyckte bättre om den. Så jag har beställt båda. Så får vi se...

  • Sundance

    Lägger upp bilder i mitt galleri nu förresten. Men det där med färgen är himla svårt. När klär man i vitt och när klär man i ivory???

  • Sundance

    Tycker det är mysigt när det börjar andas jul i butikerna och så men det blir inte mycket till julfirande för min del. Jobbar både dagen innan, julafton, juldagen och annandagen osv. Jobbar ju i butik på ett köpcenter och vi ska ha öppet tom juldagen . har ju min familj 40 mil bort så jag kan inte hälsa på dem tyvärr. Och pojkvännen åker hem till sin familj på julafton. så jag försöker intala mig att det är som vilken jobbvecka som helst. Ska nog hyra film och äta färdigmat.

  • Sundance

    Jag tror bara att det behövs en på julafton i butiken. kan inte tänka mig att det blir så himla stressigt. Däremot har jag fattat det som att vår mellandagsrea för alla i köpcentrat kommer börja redan på juldagen så då kan det kanske bli lite att göra.

    Jo, jag kikade i bröllopsmagsinet och enligt dem klär jag inte i ivory. Men jag ringde till butiken där jag köpte klänningen och det visade sig att den kom i ivory och dark ivory så det blir ju perfekt. Jag tar ju ivory så då blir den inte den där blåvita men inte heller den som går åt det gulbeige hållet. Är så superglad!

  • Sundance

    Tror förresten att jag hittat mina tärnklänningar idag också. För 300 kronor mindre/st än vad jag budgeterar med. Tjoho! Vad allt flyter på nu. Undrar när bakslaget kommer . Nej så ska man väl inte tänka.

  • Sundance

    Jag köpte tärnklänningarna. Hoppas nu bara att tjejerna passar i dem. Svårt när en bor i Örebro, en i Stockholm, en i Vimmerby och en i Malmö. Men de var faktiskt himla snygga. Möjligtvis lite kort till den av tjejerna som är längst. Funderar på om man kan länga den på något snyggt sätt. Någon som är duktig på sånt? Den är i typ ett taft-aktigt tyg med en tyllkant längst ner som sticker fram undertill.

  • Sundance
    Tausen skrev 2009-10-28 14:24:51 följande:
    längre tyll åt henne?
    Funderade också på det. Det borde väl funka, eller hur? Ska testa det om det är så att hon inte gillar den. Eller så tänkte jag att hon kunde ta en större storlek så den blir lite längre, så får vi väl sy in den lite. De är ju så himla billiga nu.
Svar på tråden Bröllop 2010 del8