• Sundance

    Bröllop 2010 del8

    Vad skönt att det gick bra! Jag har en utstående leverfläck på sidan av halsen som jag funderar av och till på att ta bort. Oftast tänker jag inte på den men så kommer man in i perioder när man stör sig på den. Min sambo frågar ibland om jag inte ska ta bort den men jag e lite mesig med sjukhusbesök

  • Sundance

    Jag har provat klänningar!!!

    Tack vare en tjej jag träffade här på BT (vi sågs igår). Hon tvingade i mig i en klänning jag fastnade för, trots att jag kommit fram till att jag nog skulle vänta lite med att prova (av ingen anledning alls). Sen blev det 3 till . Så nu kan jag nog tänka mig att prova fler framöver.

  • Sundance

    Det där med lokal hade vi också sjukt svårt med. Vi ville ju ha en maffig, elegant lokal (typ slott eller herrgård) men de var ju så himla dyra att hyra. Så hur jag än vände och vred på det hittade jag inget som passade. Men så såg jag en bild på en fin lokal och när jag skulle visa den för m2b kom jag inte ihåg adressen på hemsidan och kunde inte minnas vad det var för ställe och då hade jag sökt på hela skånes slott och herrgårdar i typ 2 timmar, så ni kan tro att jag letade hela internet runt för att hitta den igen. Till slut insåg jag att jag hade skrivit ner Ellinge slott i blocket och tom gjort ett hjärta i kanten. Ibland är man duktigare än man tror .

    Detta hjälper ju inte dig Humlan men jag förstår i alla fall din frustration. Lokalen var det första vi kollade efter och redan där hade jag lust att ge upp allt ihop

  • Sundance

    Ja, det var faktiskt dåligt. Men som du säger, då kan det ju va. Jag håller själv på att bli tokig i letandet efter ett ställe att ha vår vigsel på. Vi har väl inte helt släppt tanken på utomhusvigsel men m2b är mer och mer inne på att ha det inomhus och den här solisten som då inte vill sjunga utomhus verkar betyda väldigt mycket för honom att få ha. Men nu har jag fått nej från Universitetshuset i Lund och två slott. Vet inte riktigt var jag ska fortsätta. De flesta slott är ju bokade och de vill inte lägga in endast en vigsel.

    M2b tyckte vi skulle kolla golfklubbar. Han sa att de kan vara väldigt fina med stora fönster och så. Kanske skulle kunna va nåt. Någon golfare här som kan säga om de tror att en golfklubb kan passa för en vigsel?

  • Sundance

    Går här och myser lite. Har precis bokat in en SPA-helg på Ystad Saltsjöbad den helgen jag och m2b firar att vi varit förlovade 1 år. Så vi åker ner på fredagen, myser i spat, 4-rätters på kvällen, därefter nattspa, frukost på lördagen och ny till det bästa av allt! bröllopsmässa på Ystad Saltsjöbad på lördagen, sedan spa och middag igen och slutligen tillgång till spat på söndagen innan vi åker hem.

  • Sundance

    Hoppas du kan njuta av den. Jag var väl först lite tveksam till om jag och sambon skulle lägga en massa pengar på en spahelg. Bättre att spara dem till bröllpet (och verkligen sätta in dem på kontot då), tyckte jag. Men han ville att vi skulle komma iväg och nu känns det super. Tror vi behöver det. Jobbar om varandra nu så vi träffas inte så mycket så det ska bli underbart. Inga mobiler. Bara varandra.

Svar på tråden Bröllop 2010 del8