• Sundance

    Bröllop 2010 del8

    Vad tycker ni? Kan man ha svart klänning på ett barndop? Om man t ex har en scarf i någon härligare färg.

  • Sundance

    Tack Katja B. Tack och lov är man inte på den nivån vad gäller svartsjukan. Svårt att sätta fingret på hur det egentligen ligger till. Jag litar på honom men kan helt enkelt inte alltid hantera hans gulliga sätt att vara mot tjejer. Trots att jag så väl vet att han är på ungefär samma sätt mot manliga vänner och kollegor. Tyvärr kanske lite mer fysisk när det gäller de kvinnliga.

    Det lutar nog åt den svart klänningen jag har. Får försöka hitta några snygga strumpbyxor .

  • Sundance

    Ja, min kära sambo lär nog inte vara den enda som är så . Och när man sedan frågar honom vad han gör och säger att han gjort mig ledsen så fattar han ingenting.

  • Sundance

    Kära nån, vad ni skrivit. Har varit hemma hos föräldrarna ett par dagar och har inte kunnat läsa ikapp allt. Har varit lite bra att komma bort ett par dagar och få längta lite efter sambon.

    För vår del kretsar det mesta runt att hitta en fin inomhusmiljö att ha vigseln i just nu, så att vi kan få den solist vi vill ha (hon ville inte sjunga utomhus). Idag är det för övrigt 10 månader kvar för alla oss som gifter oss den 14/8 .

    Vi är också urdåliga på att fota så det blir inget bildspel för vår del heller. Däremot så kommer vi framföra ett medley av låtar som har lite med vårt förhållande att göra men som mycket kommer gå ut på att pika varandra. Det blir lite småtaskigt, men med glimten i ögat och mycket humor. Vi kommer ha med En sån karl och Det börjar verka kärlek och Bara lycklig när jag dricker och Peta in en pinne i brasan m fl. Kom jättegärna med tips på låtar som liksom handlar om skillnaderna mellan män och kvinnor. Som, som sagt, pikar den andre lite.

  • Sundance

    Vi kommer att köra rosblad. Blir kanske lite dyrare iofs men jag tänkte inte ge rosblad till alla. Men jag tror det kan bli ganska effektfullt här i skåne där det brukar blåsa rätt bra. Hoppas bara att det blåser åt rätt håll. Men med tanke på att det är motvind åt vilket håll man än cyklar >-( så borde det ju blåsa åt alla håll.

  • Sundance

    Säg att rosblad eller bubblor syns bättre på bild. Vi ska säga att vi vill ha rosblad för att vi ska kunna behålla röda detaljer i vårt i övrigt svartvita foto. Så då blir det röda skor på mig, röd bukett, röda smycken, röda rosblad, röd plastrong på min m2b. Tror det kan bli snyggt på väggen hemma

  • Sundance

    Haha! Och jag som tiggde och bad min m2b om att få ha olivgrönt, vitt, cremefärgat och guld. Men han vägrade! Det var tvunget att vara rött. Då försökte jag med lite härliga kombinationer med rött i, typ rött, cerise och lime eller rött, gult och orange men han ville ha det klassiskt så det fick bli vitt, grått och rött som accentfärg. Men tack !

  • Sundance

    Bubblor är väldigt vackert. Ska kanske blanda bubblor och rosblad...

    Skrev tidigare i tråden om att jag hade hittat ett papper till inbjudningskorten men att jag var osäker på om det gick att trycka på dem. Tyvärr hade jag rätt i mina farhågor. Det gick inte så nu måste jag komma på nåt nytt. Det är ju ett vitt papper med präglat paisley-mönster, tror ni det kan bli snyggt att köpa ett sådant där vitt, fast lite transparent, papper och skriva på och sedan klistra på det vita? Vi vill så gärna skriva med röd text på vitt.

  • Sundance

    De får kasta kläder på oss båda . Hade ju varit kanon. Bara att skriva i inbjudan vilken storlek man drar och vilken som är ens favoritbutik. Fast allra roligast hade det nog blivit om vi jobbat kvar i våra förra brancher för då jobbade vi på gym. Hade varit coolt om de kastade hantlar och viktskivor. Då snackar vi verkligen AJ!

    Vi har bestämt oss (efter mycket velande) för att inte ha barn på festen. Min svägerska var på bröllop i somras och likaså våra vänner och de avrådde oss från det, i och med att vi ju liksom inte har några egna barn eller så som man känner att man verkligen verkligen vill ha där. Däremot så kommer de vara hjärtligt välkomna till brunchen vi ordnar dagen därpå när vi ska öppna paketen.

Svar på tråden Bröllop 2010 del8