• Sundance

    Bröllop 2010 del8

    Om vi har någorlunda likadana stolar, alla vi som behöver överdrag, skulle vi välkunna kolla på möjligheterna att köpa tillsammans? eller är det kanske en operation som inte är genomförbar ? Fick bara en tillfällig snilleblixt (tyckte jag själv i alla fall)

  • Sundance
    Bettertogether skrev 2009-09-23 21:46:57 följande:
    Var det i denhär tråden någon hade en sorts etikettbok för bröllop? :) Jag minns att jag har läst om en sån i någon tråd? (språket var väldigt gammaldags, och det fanns många etikettregler om allt!Jag är nämligen på gång med att samla information för att så smångingom börja skriva på mitt slutarbete, så jag tänkte att det kanske finns lite rolig info om brudbuketter där också?! :)Om någon för övrigt har tips på någon bok eller liknande där det finns info om brudbuketter är jag mer än tacksam om ni delar med er! :D
    Min sambo köpte en gammal bok som hette Bröllopsboken. Tror den hette så i alla fall. Där va ett par på framsidan med de klassiska färgerna blått, rött och vitt. Och på baksidan ett bröllopsfoto med ett par i samma färger. Där stod en massa om olika blommors betydelse och så.
  • Sundance

    Hej!

    Oj, vad körigt det har varit. sa till sambon att jag kommer behöva låsa in mig en dag eller två för att hinna läsa igen här på BT.

    Men äntligen! Vi har bokat fotograf! Kändes som en tyngd lättade från axlarna. Och det kändes kanon med henne! . Supergo' tjej.

    Vi jagar fortfarande fin inomhusmiljö för vår vigsel men har bokat tid för att titta på källarvalvet på slottet igen för att se om vi kan se på det med lite andra ögon denna gång.

    Det enda det inte gått framåt med alls är min lust att prova klänningar. Men nu har jag bokat in en Stockholmsresa med båda mamma, pappa, moster och kusin som enbart ska gå ut på att prova klänningar så nu kan jag inte komma undan.

  • Sundance
    Bluebride skrev 2009-09-30 13:51:52 följande:
    perfekt, nu kommer du inte undan. Glöm inte att åka till ropsten (röda linjen) och besök bridal outlet
    Nej, dit måste jag!!!
  • Sundance

    Love is skrev 2009-09-30 13:57:55 följande:


    vi kommer att gifta oss den 14. augusti ;)
    Samma datum som oss! Välkommen
  • Sundance

    Jag drömde igår natt att grabbarna ordnade svensexa för m2b precis innan vigseln. De skulle ut på en stor gräsplan och spela brännboll. Och så gick min möhippa ut på att jag med förbundna ögon, iförd bröllopsklänning, skulle krypa ut på planen och försöka känna mig till vem som var min blivande man . Minns att en av tärnorna sa "knyt nu försiktigt så att ni inte förstör hennes brudmakeup".

  • Sundance

    Love is skrev 2009-09-30 19:22:41 följande:


    @Sundande: Bra val!Var kommer ni att har festen?
    På Ellinge slott utanför Eslöv
  • Sundance

    Nu är jag nog tillbaka. Den senaste veckan har varit helt sanslös. Har anordnat en modevisning på ett tjejevent. Helt galet vad mycket jobb det är bakom det. Så trött! Igår gick jag och sambon upp kvart i 5, bil till malmö, han satte sig på ett tåg till Kastrup, jag in i duschen på gymmet och sminkade mig, till butiken 7 och dammsuga, möte kl 8.30, jobb till 12 sedan bara modeller och modevisning. kl 23 var vi hemma igen. Och självklart, när man är så trött, så blev jag och sambon irriterade på varandra. Jag tyckte mig väl ha andra själ att vara sur än bara trötthet (ett sms han skickade som råkade hamna hos mig men skulle till en kollega), men nu får det bara bli snabb mat och sömn ikväll när jag är hemma från jobb så får vi väl re ut det där imorgon.

    jag blir mer och mer sugen på att ha en liten näbb på bröllopet. Funderar på att ta m2b's systerson ändå. Problemet är att vi inte vill ha barn på bröllopet i övrigt.

  • Sundance

    Har haft en tuff period hemma så jag har legat lite lågt här på BT men det ser ut som det börjar ordna upp sig sakta men säkert. Men om ni känner att ni har något att kommentera får ni gärna kika och ge mig ett hjälpande råd i tråden kring svartsjuka .

    Den där sången brudgummen i klippet sjunger, finns den på riktigt eller har han skrivit den själv? Måste ha radion på genom datorn här där jag jobbar men texten var ju jättefin, jag kände inte igen den bara.

  • Sundance

    Den tråden jag startat som jag pratat om är denna

    www.brollopstorget.se/Forum-1-13/m3562903.html

    Tack och lov är vi inte direkt osams längre men det hänger väl lite i luften där hemma. Men vi tar oss väl säkert igenom detta också. Som jag sa till min sambo igår så får man ju räkna med att kriser och bråk dyker upp av olika anledningar men det är väl hur och om man tar sig igenom kriserna som visar hur starkt förhållandet verkligen är. Har börjat jobba mig igenom böcker om självkänsla och liknande. Kan ju inte ändra på honom men försöka att bli lite tryggare i mig själv så att man kan hantera situationer som dyker upp lite bättre.

    Minns inte om jag berättade det men vi har bokat fotograf nu. Blev en tjej som heter Lina Roos. Kändes riktigt konstigt att betala bokningsavgiften till henne samtidigt som man gick med starka tvivel över om man kanske skulle lägga bröllopet på is ett tag. Men någonstans, långt inne i hjärtat och i bakhuvudet, så vet man nog att vi kommer ta oss igenom detta också.

Svar på tråden Bröllop 2010 del8