• Sundance

    Bröllop 2010 del8

    199:-!!! hade budgeterat med 500/klänning och trodde det skulle bli svårt att hitta. Sen kanske de inte är gjorda i den tjockaste, mest exklusiva taften men de ser helt ok ut. Finns på Bikbok, av alla ställen.

  • Sundance
    Tausen skrev 2009-10-28 16:08:47 följande:
    Ah, fanns de i svart, rött, grått och vitt kanske?Köpte i såfall en idag till mig själv..haha
    Nja, vitt, grått, rött och lila...
  • Sundance

    Måste fråga er... Fick ni allihop tårar i ögonen och en sån där aha-känsla när ni provade er klänning med stort K? Jag har ju köpt en klänning nu som jag provade i Köpenham som jag trivdes bra i och kände mig fin i men jag fick inte den där känslan som så många beskriver. Men grejen är att jag inte vet om jag kommer att få det över huvud taget. Därför vågade jag inte vänta med att köpa den. Men nu börjar jag undra om jag har förhastat mig och köpt för tidigt. Borde jag ha provat runt mer och väntat på den där tårar-i-ögonen-känslan? Tänk om min tårar-i-ögonene-klänning finns där ute??? Vad tycker ni om de klänningar jag har i galleriet? Har ju beställt båda.

  • Sundance

    vad gäller mina klänningar så har jag inte bestämt mig för vilken jag ska ha. Den med den mörkhåriga modellen har jag tittat på hur länge som helst så den var jag tvungen att ta hem så att jag får prova den. Den var inte så dyr. Den andra har jag ju då provat och ju mer ajg tänkte på den när jag kom hem så kände jag att jag gärna ville ha den. Kände mig fin i den och sträckte liksom på mig på ett annat sätt i den än i de andra jag provade. Men sen ska jag prova dem båda när jag fått hem dem och se vilken jag trivs bäst i. Den som det inte blir kommer jag att sälja.

    Nu hänger där 4 vackra tärnklänningar hemma. Ska fota dem i em och lägga ut bild. Är så nöjd. Hoppas nu bara att den av tärnorna som är rundast kan ha sin. Alla andra har sagt att de trivs i den. Annars fallerar allting. Ett alternativ har jag dock. Hon som är rundast är hon som ska vara den riktiga "made of honor" (eller hur det nu stavas). Hon ska hålla buketten och står närmast och rätta till mitt släp och så. Tycker ni att man då kanske kan ha en lite annan modell på jlänning till henne i värsta fall? Det skulle väl kanske kunna funka eller?

  • Sundance

    Måste få berätta hur go min m2b är. Hade det väldigt motigt på jobbet igår och messade till m2b (som var i Ullared) att han och hans kusin kunde träffas hemma hos oss och festa, för jag hade ändå ställt in min tjejträff. Hade ingen lust längre. Han förstod hur ledsen jag var så för det första så bokade han inte in att de skulle va hemma hos oss. Istället köpte han hela boxen med de gamla Pippi Långstrump-avsnitten (som jag pratat så länge om att köpa och inte har sett sedan lågstadiet) och så köpte han 6 st andra Astrid Lindgren-filmer (har bara haft de på VHS innan och inte kunnat titta på dem på jättelänge). Plus att han köpte två nya, skitsnygga handväskor till mig, och en ny funktionsjacka så jag inte ska bli förkyld när jag går från träningen, och nya, också skitsnygga, kuddar till sovrummet :-O. Och allt detta köpte han på eget initiativ! Hade inte beställt någonting!!! Jag grät, så glad blev jag. Han räddade verkligen min dag och helg.

  • Sundance

    Usch, vad tråkigt. Vet inte heller så mycket tyvärr. Vet faktiskt inte ens vad diabetes liksom gör med kroppen och hur man känner av det. Men om det är så att man inte ska skaffa barn om man har höga värden förstår jag att du är ledsen.

    Kram!

  • Sundance

    Ni minns kanske att jag skojade och sa "undrar när bakslaget kommer" tidigare i veckan när jag var så lycklig över mina klänningar. Nu kom det. skulle beställa min klänning i veckan och kände att jag behövde hjälp från en vän att ta måtten och nu när jag fått den hjälpen och skulle beställa klänningen så har Landy Bridal slutat sälja Maggie Sottero. Så nu kan jag inte få tag i den klänningen jag drömt om sen jag började titta. Skit också. Varför vågade jag inte ge mig ut och prova tidigare???

  • Sundance

    Jo, jag hoppas att de kan sy upp den om jag skickar bild. De har ju liksom haft den i sitt sortiment så de borde ju veta hur man syr den. Och det behöver ju aldrig Maggie Sottero få veta att vi gör liksom. Om det nu är de som ställer till det. Har mailat Landy Bridal och frågat. Hoppas att de svarar. För nu, när jag inte kan få den där klänningen, börjar jag såklart bli mer och mer säker på att det ÄR den klänningen jag ska ha. Innan var jag ju lite tveksam. Börjar till och med att fundera på om jag kan tänka mig att betala fullpris för den om jag kan få tag i den (original alltså). Vad undligt man är funtad egentligen...

Svar på tråden Bröllop 2010 del8