• Dewi Sri
    Äldre 13 Apr 10:22
    16373 visningar
    125 svar
    125
    16373

    Minus 2 kg: Tips och inspiration!

    Det kanske inte är den viktigaste saken i världen, men skulle gärna vilja slimma ner ett kilo eller två för att kläderna ska sitta lite snyggare. Någon som vill dela med sig av tips och inspiration för att bli av med det där lilla sista sega kilot som inte vill ge med sig? Äter redan ganska bra och motionerar. Är inte intresserad av pulver, piller eller andra konstigheter

  • Svar på tråden Minus 2 kg: Tips och inspiration!
  • Dewi Sri
    Äldre 21 May 16:10
    #92

    Hej alla duktiga tjejer! Hoppas ni har en riktigt skön ledighet!
    Min blivande är smal och kan stoppa i sig vad som helst utan att gå upp, själv har man ju inte riktigt samma tur Svårt när han vill köpa hem godis och chips och man själv försöker vara duktig. Jag har inte lyckats nå mitt mål än, men jag är mest nöjd att jag i alla fall inte gått upp, med tanke på att jobbet varit så stressigt och att jag inte ätit så nyttigt. Delmålet är att slimma ner ett kilo tills midsommar. Vårt bröllop är inte förrän om drygt ett halvår, så för den sakens skull är det ju ingen panik. Ska jobba på någon timme till och sedan ut i motionsspåret. Kram till er allihopa! Heja heja!!

  • 14e novemb­er
    Äldre 21 May 18:51
    #93

    Hoppas ni alla fixat denna helgdag bra. Jag har käkat pizza och druckit vin (inte så bra), men iaf sprungit ett rejält långpass.
    Vad äter ni när ni är jättesugna på något gott?

  • Valkyr­ia84
    Äldre 22 May 11:13
    #94

    Jag äter hallon med vispad grädde om jag MÅSTE ha något och inte fuskar vill säga. Jag unnar mig även med att dricka kaffe med grädde och mjölk i.

    Tro det eller ej men jag åt ingen kladdkaka eller kakor igår. Berättade för min m2b att han fått skäll av er och han bad mig då berätta att han faktiskt frågade mig snällt om det var ok att han bakade, så nu har jag berättat det=)
    I morse stog vågen på det jag vill väga, vilket innebär att jag nått mitt mål. Nu är det bara att behålla den vikten i två veckor till och sen ja det är ju så här jag vill väga även efter bröllopet.
    Lycka till ni andra!!

  • Äldre 22 May 11:21
    #95

    Vad duktig du har varit!

    och hälsa din blivande make att han är förlåten!


    Valkyria84 skrev 2009-05-22 11:13:59 följande:
    Jag äter hallon med vispad grädde om jag MÅSTE ha något och inte fuskar vill säga. Jag unnar mig även med att dricka kaffe med grädde och mjölk i. Tro det eller ej men jag åt ingen kladdkaka eller kakor igår. Berättade för min m2b att han fått skäll av er och han bad mig då berätta att han faktiskt frågade mig snällt om det var ok att han bakade, så nu har jag berättat det=)I morse stog vågen på det jag vill väga, vilket innebär att jag nått mitt mål. Nu är det bara att behålla den vikten i två veckor till och sen ja det är ju så här jag vill väga även efter bröllopet. Lycka till ni andra!!
  • Dewi Sri
    Äldre 22 May 17:43
    #96

    Stort grattis Valkyria84!!!! Superbra jobbat!!!
    November14, när jag verkligen, verkligen måste ha något gott brukar jag köpa lite, lite lösgodis. Bara en bit av varje sort, och bara av sorter jag verkligen älskar. Det eller en liten bit mörk choklad är fina belöningar!

  • Dewi Sri
    Äldre 24 May 10:20
    #97

    Tjoho! Dewi Sri igen. Vägde mig idag: 0,8 kg kvar till delmålet midsommarafton. Det ska nog gå!
    Hur går det för alla er andra duktiga tjejer?

  • Tesshj­ärtaFr­ed
    Äldre 24 May 23:04
    #98

    Grattis Dewi Siri. Här går det åt helvete. Men det är bara att ta nya tag och komma igen. Jag går ju inte ner i vikt av att sitta och deppa.

  • Valkyr­ia84
    Äldre 27 May 14:07
    #99

    Grattis Dewi Sri!! Bra jobbat!

    Min våg var helt galen i morse, skilde 2 kg beroende på vart jag ställde vågen, tror att den pajat eller så behövs bara nya batteri, hoppas det räcker med nya batteri.

  • Dewi Sri
    Äldre 31 May 10:44

    Attans! Nu har jag gått upp igen! Plötsligt är det inte 0,8 kg kvar till målet utan 1,5 kg! Troligen p.g.a. av slarv cch för lite motion under en mycket stressig arbetsvecka.

  • 14e novemb­er
    Äldre 31 May 10:55

    Hm, inte bara jag som sista kilona krånglar med verkar det som.
    Att det ska vara så svårt. Förkyld, kan inte träna, och vipps, så känner man sig som barbapappa.

Svar på tråden Minus 2 kg: Tips och inspiration!