• Dewi Sri
    Äldre 13 Apr 10:22
    16479 visningar
    125 svar
    125
    16479

    Minus 2 kg: Tips och inspiration!

    Det kanske inte är den viktigaste saken i världen, men skulle gärna vilja slimma ner ett kilo eller två för att kläderna ska sitta lite snyggare. Någon som vill dela med sig av tips och inspiration för att bli av med det där lilla sista sega kilot som inte vill ge med sig? Äter redan ganska bra och motionerar. Är inte intresserad av pulver, piller eller andra konstigheter

  • Svar på tråden Minus 2 kg: Tips och inspiration!
  • Fjosok
    Äldre 15 May 22:12
    #82

    Punktförbränning funkar inte. -14.2 kilo idag och har ändå mage stor som en ballong.

    klart, den var som en stoooooooor ballong innan då ;)

  • Dewi Sri
    Äldre 16 May 12:25
    #83

    Just tillbaka från en timmes powerwalk i solen! Tjoho!

    Tesshjärtafred: Jag kan verkligen relatera till det där med långa dagar - det känns ibland hopplöst att kunna äta rätt när jobbet går i 130 och allt som finns att tillgå är ett kakfat! Kan dock tipsa om viktväktarnas grönsakssoppa på burk, den är faktiskt riktig god och bra att ha i lådan på jobbet.

    14:e november: ja, jag har redan min klänning. Den är underbar! Nätt upptill, v-ringad och avskuren med ett band under bysten, ganska mycket vidd nedtill och ett litet släp. Bra tumregel om man är liten i kroppen: lite tyg upptill - mycket nedtill!

  • Tesshj­ärtaFr­ed
    Äldre 16 May 14:36
    #84

    Dewi sir: tack för tipset, det ska jag ta till mig i Sverige. Lite svårare när man är i Moskva och sitter i ett pressrum på en arena och allt som finns är fettiga mackor, hamburgare, chips och kakor.

  • Valkyr­ia84
    Äldre 19 May 18:36
    #85

    Jag har slarvat hela veckan som gått, med fika och godis. Så jag har självklart gått upp. Nu är det inte lång tid kvar så jag tänker göra ett sista ryck till bröllopet och så får vi se hur det går. Börjar from idag med att inte äta något godis heller igen så får vi se.
    Tycker det är väldigt konstigt att jag går upp fast att jag springer två gånger om dagen. Jag menar jag borde ju förbränna mer än vad jag får i mig så då borde jag ju gå ner, men icke.
    Jaja inte lång tid kvar nu =)
    Har inte hört något från sömmerskan än så vi får väl se hur klänningen blir.

  • Dewi Sri
    Äldre 19 May 20:39
    #86

    Hejsan Valkyria! Det är kanske lite slitigt för kroppen att springa två gånger om dagen? Visserligen gör man av med många kalorier när man springer, men om kroppen blir för sliten ställer den in sig på ta vara på all energi den får i sig och fettförbränningen blir inte lika effektiv. Har jag läst i alla fall :)
    När är den stora dagen? Har du hört något mer om klänningen?
    Själv går det ganska bra. Kan tipsa om en bra länk med gratis nedladdning av musik för löpning och power walking! www.motiontraxx.com/ Kämpa på alla duktiga tjejer!

  • Valkyr­ia84
    Äldre 20 May 18:23
    #87

    Hej Dewi Seri: Hmm det där om löpningen kanske stämmer, fast jag tänkte att då det är så många timmar mellan så gör det inte så mycket... tror att jag haft mycket vätska i mig för bara sedan i helgen har jag gått ner ca 1,3kg. Blev lite jojo bantning då jag fuskade förra veckan.
    Har ännu inte hört något om klänningen, väntar nervöst på det. Ska bli så roligt att testa den när den passar =) Vi gifter oss 6 juni så nu är det inte lång tid kvar! När gifter ni er? Och hur går det med din vikt?
    Känns som att det går bra för alla andra, roligt!
    Jag hade svårt att inte ta något att tugga på till desperate housewifes igår och det blir säkert lika svårt ikväll men jag ska inte ta mig något. Om jag står ut i fyra dagar så brukar det lätta sen så jag längtar till helgen så det förhoppningsvis inte är lika jobbigt att undvika socker.
    Min m2b håller på att baka kladdkaka just nu och jag ska inte ta mig. Men den ser jätte smarrig ut=)

  • Hawaii­ii
    Äldre 20 May 19:02
    #88

    Men vad ego av din m2b! Han får väl fixa till något nyttigare om du ska få till formen. Jag blir rätt trött på min m2b när han smäller i sig en glass om dagen och sedan klagar på att han aldrig går ner i vikt, det hjälper ju inte honom...inte mig heller. Jag blir ju bara sugen...

  • Äldre 20 May 19:07
    #89

    Men vaad ÄR det för tortyr att baka sådant när någon anstränger sig!

    Jag hade det illa nog när jag gjorde detox och skulle laga "riktig" mat åt min son..så jag planerade noggrant och gjorde det så smärtfritt för mig själv som möjligt.

    Jag kan INTE ha nybakad kladdkaka hemma, då är det bättre med EN köpt bakelse eller glass, för den är iallafall slut när den är slut.

  • Valkyr­ia84
    Äldre 20 May 21:46
    #90

    Ja det var tortyr och jag klarade det inte. Tog en liten bit och det var jätte gott men jag kommer inte att ta mer!

  • Hawaii­ii
    Äldre 20 May 22:45
    #91

    Ät upp hela idag istället :) Annars kommer du ju vara sugen imorgon med....

Svar på tråden Minus 2 kg: Tips och inspiration!