• Dewi Sri

    Minus 2 kg: Tips och inspiration!

    Det kanske inte är den viktigaste saken i världen, men skulle gärna vilja slimma ner ett kilo eller två för att kläderna ska sitta lite snyggare. Någon som vill dela med sig av tips och inspiration för att bli av med det där lilla sista sega kilot som inte vill ge med sig? Äter redan ganska bra och motionerar. Är inte intresserad av pulver, piller eller andra konstigheter

  • Svar på tråden Minus 2 kg: Tips och inspiration!
  • TesshjärtaFred

    Går ju på viktväktarna och hade gått ner 0,8 den här veckan. Hade faktiskt hoppats på mer, men man får vara nöjd ändå. Bara att kämpa på.

  • Dewi Sri

    Bra jobbat tjejer! Här går det också bra allt eftersom delmålet närmare sig! Hur går det för er?
    Härligt att du är gift nu Valkyria84! Grattis!!

  • Valkyria84

    Tack tack!
    Ett tips till er. Jag undvek som sagt kollhydrater och socker, och när jag sedan åt allt möjligt gott på bröllopet ger det en effekt på magen som inte är van vid det. Allt gick bra men man bör vara medveten om det så att det inte händer en olycka. Magen kan ju strula ändå om man blir nervös och så. Jag hade med mig samarin, värktabeller och Immodium. Ett litet tips bara =)

    Dewi Sri skrev 2009-06-10 21:15:10 följande:


    Bra jobbat tjejer! Här går det också bra allt eftersom delmålet närmare sig! Hur går det för er? Härligt att du är gift nu Valkyria84! Grattis!!
  • mittid

    Tips! Har stått en massa om i tidningarna senaste tiden...
    Boosta i två veckor:
    Ätt INGA kolhyderater alls, ät fett och proteiner, DE gör susen! 100% i två veckor och så länge man vill gå ner ordentligt, sen kan man göra lite undantag med inriktning mot GI-kost. Vill man hålla vikten äter man GI-inspirerat, det räcker bra.
    Man ställer alltså om kolhyderat-(socker)-förbränningen till fettförbränning, slipper blodsockerfall och sötsugen och mår som en prinsessa, aldrig sur och grinig : ) vikten rasar!¨
    Lycka till!!

  • mittid

    Det tog mig två dagar att få bort mitt sockersug, sjukt enkelt.
    Socker är inte något "livsmedel" det är en form av gift för kroppen tyvärr! Kolhyderaterna i grönsaker skall kompletteras med fett så att kroppen bränner fett, det fungerar. Kontroversiellt? JA!! Vem gagnar det? Den som prövar och vinner, yes!

    Prova... jag mår som sagt som en prinsessa och min man....hihi blivande man som den Prins han är ; )

  • Dewi Sri

    Söndag igen och en knapp vecka kvar till delmålet. 0,1 retligt kg kvar, är det inte otroligt?

  • TesshjärtaFred

    Fast 0,1 är ju inte mycket DS. Man kan ju faktiskt säga att du nått ditt delmål. Men förstår hur du menar.

  • Valkyria84

    0.1kg är borta innan du gifter dig. Det är ju ingenting men förstår absolut hur du menar. Lycka till och precis som du sagt till mig, du kommer inte att bry dig om vikten när dagen D väl är där men jag förstår att du vill nå ditt mål, lycka till!

  • Dewi Sri

    Tack för uppmuntran Valkyria84 och Tess! Ja, jag ser också målet som uppnått. Midsommarhelgen är delmålet, då ska vi åka till den stad vi gifter oss i, träffa våra kompisar, cateringfirman och sömerskan - det blir lite som ett startskott för bröllopsplanerandet! Vi gifter oss inte förrän i december, så "projekt: bröllopsformen" har startat tidigt och är mer av ett långsiktigt projekt. Hoppas m.a.o. att behålla vikten och kanske tappa ett kg till inför själva bröllopet.
    Har hittat ett bra sätt att mota bort sötsuget på kvällen: bitar av fryst mango (ica)! Smakar som glass!

  • fragolina

    Det var ett tag sen jag var inne här. Jag har en månad kvar till bröllopet och trots att jag sedan i april "bara" har gått ner ca 2,5 kg så känner jag mig nöjd för jag har tränat massor och fått en hel del muskler. "Dallret" runt midjan har blivit fast och jag känner mig spänstig och fräsch. Metoden jag har använt är att äta mat två gånger om dagen, alltså inte byta ut någon måltid mot jogurt, fruktsallad eller annat, plus att jag har varit hård på att inte äta godis eller dricka alkohol i veckorna. På helgerna tillåter jag mig det jag vill ha, men utan att överdiva. Vet jag att jag på lördagkvällen ska äta glass eller dricka vin, då äter jag väldigt lätt på dagen.

  • TesshjärtaFred

    Grattis Fragolina, det är jättebra kämpat.
    Vad har du tränat för något?

  • Valkyria84

    Nu är jag tillbaka här igen. Har gått upp i vikt efter bröllopet efter att ha ätit massa onyttigt godis, kakor m.m. Har jobbat under arvikafestivalen och då blir det bara onyttigt att äta. Så nu tar jag nya tag. Går på semester v.29. Första veckan nu (börjar idag) kommer jag vara hårdare för att sen vara lite mer snäll under semester, tillåta att äta någon gång i bland. Kommer alltså inte köra lika hårt som innan men jag vill gå ner 3kg.

  • 14e november

    Hej igen alla kämpande. Har lyckats gå ner mina 1-2 kg nu, och vill börja bli fastare i kroppen (framför allt runt magen). Har sett till att motionera minst 5 dgr/vecka. Lycka till alla ni andra. Jag hänger kvar här, har 4 mån kvar till bröllopet och vill inte upp igen!

  • Dewi Sri

    Hej igen Valkyria 84, 14:e november och alla ni andra! Hur går det för er? Själv har jag lite svårt att få ihop det vettigt med mat och motion eftersom arbetsdagarna är så långa och stressiga. Mitt nya delmål är -1kg till den 1/8. Nu kör vi! Tjoho!

Svar på tråden Minus 2 kg: Tips och inspiration!