• Dewi Sri
    Äldre 13 Apr 10:22
    16472 visningar
    125 svar
    125
    16472

    Minus 2 kg: Tips och inspiration!

    Det kanske inte är den viktigaste saken i världen, men skulle gärna vilja slimma ner ett kilo eller två för att kläderna ska sitta lite snyggare. Någon som vill dela med sig av tips och inspiration för att bli av med det där lilla sista sega kilot som inte vill ge med sig? Äter redan ganska bra och motionerar. Är inte intresserad av pulver, piller eller andra konstigheter

  • Svar på tråden Minus 2 kg: Tips och inspiration!
  • Valkyr­ia84
    Äldre 10 May 21:34
    #72

    Haha inspererande vet jag inte. När jag läser igenom mina inlägg här tycker jag mest att jag klagar =( Puh det har inte varit det lättaste. Jag är ju svag för fika, inte så mycket godis men kakor och bakverk. Man fikar även väldigt mycket på jobbet. Jag orka stå emot i perioder men börjar jag fuska så faller jag helt. Så har det varit denna vecka... men det har ju ändå gått ok, säkert för att jag springer och går två ggr om dagen. Utan er hade jag nog inte orkat, tack för all hjälp =)

    Det jag tycker är lite konstigt och skrämmande är att när jag ser mig i spegeln så ser jag inte så stor förändring vilket säkert beror på att jag ser mig själv varje dag. Därför är det bra att jag skrivit upp så jag där ser vilke förändring jag gjort. Men så märker jag det även på gamla kläder. Försår på sätt och vis de som drabbas av ätstörningar, som bara vill gå ner mer och mer, de ser inte hur smala de blivit... är inte riktigt samma sak men jag förstår till viss del varför de inte ser skillnaden... hoppas ni förstår vad jag menar.

    Dewi Sri skrev 2009-05-10 21:22:36 följande:


    Vilka strålande resultat Valkyria! Mycket inspirerande!
  • 14e novemb­er
    Äldre 10 May 21:55
    #73

    Bra jobbat valkyria84! (o alla ni andra förståss:)

  • Valkyr­ia84
    Äldre 11 May 20:33
    #74

    Idag var jag till sömerskan och tog måtten till klänningen, nu är det inte lång tid kvar innan jag får prova den och den passar mig=) LÄNGTAR! Blev dock lite förolämpad av sömmerskan, hon menade inget illa men för mig som kämpat med vikten sista tiden tog det faktiskt. Hon sa att hon trodde att jag var 2-3 storlekar större än vad jag har och när jag vilken storlek jag har tittade hon på mig och frågade "runt höfterna också?", Jaaa svarade jag försiktigt och kände mig genast jätte dum... jaja hon menade som sagt säkert inte illa men jag kände mig ganska dum och stor....

    Har även lämnat in förlovningsringarna på puts och gravering, känner mig sååå naken :)
    Ja bitarna börjar falla på plats, mindre än fyra veckor kvar... jisses vad tiden rinner iväg!!

  • Dewi Sri
    Äldre 13 May 20:29
    #75

    Valkyria: usch då vilken dryg sömmerska! Hon var säkert bara avundsjuk
    Gymmade idag för första gången på några veckor. Fortfarande svårt att få rätt på det där med bättre kost när det är stressigt, men jag jobbar på.

  • 14e novemb­er
    Äldre 13 May 20:34
    #76

    Hur bär man sig åt för att få vikten att "försvinna" på rätt ställe? Är lång och rätt bredaxlad. Går jag mer ner än 2 kg försvinner brösten, har inte så mycket "hull" att ta av, vill mest se riktigt snygg och stark ut. Vilken balansgång:)

    Hur gör ni andra?

  • Dewi Sri
    Äldre 13 May 21:21
    #77

    Hmmm....ja, det är ju en otrevlig sanning att punktförbränning inte funkar och att man därför tyvärr inte kan välja var man ska bli smalare. Kanske bättre att satsa på det man vill framhäva istället? Om du är lång, smal och bredaxlad kanske lite extratrimmade armar kunde vara något? Även om styrketräning ibland är lite långtråkigt.... Sedan kan man ju med fördel "klä fram" de delar man vill framhäva eller dölja. Jag har också liten byst och brukar därför satsa på skärningar precis under bysten, som empireskärning t.ex. Snygga omlottöverdelar med djupa urringningar kan jag tyvärr glömma!

  • 14e novemb­er
    Äldre 13 May 21:51
    #78

    Tack Dewi Sri. Känns bättre nu när jag fått lite tips av dig.

    Har du valt klänning? Vad ska du ha? Jag har börjat titta på klänningar, kanske ska sikta in mig på empireskärning.
    Tack för inspirationen!

  • Valkyr­ia84
    Äldre 14 May 18:04
    #79

    Förstår precis vad du menar. Hade små bröst innan och nu har jag nästan inga alls. När jag började med min diet så var det brösten som försvann först, var bara att gilla läget... :)

    14e november skrev 2009-05-13 20:34:13 följande:


    Hur bär man sig åt för att få vikten att "försvinna" på rätt ställe? Är lång och rätt bredaxlad. Går jag mer ner än 2 kg försvinner brösten, har inte så mycket "hull" att ta av, vill mest se riktigt snygg och stark ut. Vilken balansgång:)Hur gör ni andra?
  • Fjosok
    Äldre 14 May 18:41
    #80

    Skulle visserligen inte in i någon klänning, men 13.5 kilo har försvunnit på 10 veckor nu

    Kommer gärna med tips :)

  • Tesshj­ärtaFr­ed
    Äldre 15 May 20:39
    #81

    Ni är så duktiga allihopa. Jag är i Moskva nu och jobbar 16-timmarsdagar. Svårt att få till det att äta rätt när det bara finns snabbmat att tillgå. Men, åker hem på söndag så då är det nya tag som gäller. Känns som om jag behöver det om vi säger så.
    Men, jag gifter mig inte förrän i september så jag håller tummarna att jag ska nå min målvikt.

Svar på tråden Minus 2 kg: Tips och inspiration!