• Dewi Sri

    Minus 2 kg: Tips och inspiration!

    Det kanske inte är den viktigaste saken i världen, men skulle gärna vilja slimma ner ett kilo eller två för att kläderna ska sitta lite snyggare. Någon som vill dela med sig av tips och inspiration för att bli av med det där lilla sista sega kilot som inte vill ge med sig? Äter redan ganska bra och motionerar. Är inte intresserad av pulver, piller eller andra konstigheter

  • Svar på tråden Minus 2 kg: Tips och inspiration!
  • fragolina

    Ok, nu har jag precis kommit hem från en springrunda i parken. Fram och tillbaka och sen två varv där, det borde vara ca 4 km. Om jag springer två ggr i veckan + tränar som vanligt 3-4 ggr i veckan så borde det väl ge resultat....

    Fick iallafall lite peppning att inte ge upp helt imorse när jag ställde mig på vågen. Minus ett kg. Det har tagit två veckor men det går åt rätt håll iallafall...

  • TesshjärtaFred
    fragolina skrev 2009-04-30 17:42:36 följande:
    Ok, nu har jag precis kommit hem från en springrunda i parken. Fram och tillbaka och sen två varv där, det borde vara ca 4 km. Om jag springer två ggr i veckan + tränar som vanligt 3-4 ggr i veckan så borde det väl ge resultat....Fick iallafall lite peppning att inte ge upp helt imorse när jag ställde mig på vågen. Minus ett kg. Det har tagit två veckor men det går åt rätt håll iallafall...
    Du ser, alltid något! Jag gick ner i början men har fuskat så mycket nu att jag inte vågar gå och väga mig. Usch, att det ska vara så svårt.
  • passionsblomman

    Det är ju inte alls bara "alltid något " utan faktiskt den hastighet på minskning man rekommenderar närmman långsiktigtska gå ner. Dvs det ska inte gå mkt fortare än så!

    Vi har så himla BRÅTTOM med allt jämt, detta tar ju sin tid! BRA jobbat! Var stolt och glad och kör på bara!


    fragolina skrev 2009-04-30 17:42:36 följande:
    Ok, nu har jag precis kommit hem från en springrunda i parken. Fram och tillbaka och sen två varv där, det borde vara ca 4 km. Om jag springer två ggr i veckan + tränar som vanligt 3-4 ggr i veckan så borde det väl ge resultat....Fick iallafall lite peppning att inte ge upp helt imorse när jag ställde mig på vågen. Minus ett kg. Det har tagit två veckor men det går åt rätt håll iallafall...
  • 14e november

    Var ute och sprang 13 km igår kväll tillsammans med en kompis. Jag kan verkligen rekommendera funbeat.se , himla kul sida där jag lägger in all min träning, allt från att åka slalom med barnen till att köra hårda kvalitetspass. Man peppar sig att göra något varje dag.

    Ska iväg och grilla ikväll, ska försöka äta mycket sallad till maten. Hur gör ni andra med grillsesongen och all alkohol som erbjuds nu. Det är väl en hel det kalorier i alkohol?

  • fragolina

    Ja det är inte lätt! Jag älskar vin och skulle gärna dricka det varje dag till maten. Och nu när det är sol och varmt är det ju så gott och mysigt att ta ett glas med vänner på uteserveringar och på grillkvällar. Men jag har nu bestämt mig för att något måste jag offra om jag vill gå ner mina kilo till bröllopet så jag får bara dricka vin på helgen. Det är ruskigt mycket kalorier i alkohol så man får begränsa sig helt enkelt.

  • Nalle Puh 40

    Har köpt en korsett idag som går från trosorna till där bh:n börjar, håller in "allt" så nu har jag inte samma panik

  • Valkyria84

    Har inte varit inne på BT på en vecka tror jag, känsn jätte konstigt... hmm veckan har varit så där. Har hållit mion träning och diet hela veckan och snacka om att väga olika beroende på när på dygnet. Skiljer nästan ett kg från morgon till kväll men jag går på kvällsvikten för det är då jag brukar väga och mäta mig. Har bara gått ner 1hg denna vecka om jag ska se på kvällsvikten men minskat i centimeter både midja, studs och lår =) GJorde dock att jag fuskade lite i helgen, åt födelsedagstårta i fredags, och fika idag. Men i morgon är det en vecka kvar tills klänningen ska sys till så nu kör jag stenhårt denna vecka så får vi se vad vågen stannar på. Måste dock säga att jag är väldigt nöjd med hur jag ser ut nu men då det bara är en vecka kvar så testar jag och ser vad jag stannar på. Hade på mig mina gamla jeans idag och jisses, tappade dem nästan. Känns lite konstigt för i spegeln tycker jag mig inte se så står skillnad men när jag jämför min vikt och mått med för ett år sen då jag egentligen började så har jag gått ner 7kg och massa i mått! Märks ju som sagt på kläder jag inte använt på ett tag. Men som sagt en vecka kvar sen får jag inte gå ner eller upp något.
    Ska titta in lite oftare här under veckan nu, sköt om er och håll motivationen uppe! Lycka till!

  • TesshjärtaFred

    Alkohol är en riktig kaloribomb. Eftersom jag räknar points försöker jag att inte dricka någon alkohol alls, men har insett att det är lönlöst. Därför har jag samma regel som någon skrev här ovan, bara på helgerna. Det har gått bra hittills, men på söndag åker jag till Moskva och då vet jag att det kommer att bli alkohol varje dag. I dag ska jag till viktväktarna efter en veckas utebliven vägning (eftersom jag hade fuskat så mycket). Ska bli spännande att se vad som har hänt på två veckor. Känns som om jag har gått upp de två kilona som jag gick ner de första två veckorna.

  • fragolina

    I helgen har det blivit mycket kalasande då vi har ätit ute både fred+lörd samt varit på trädgårdsparty i lördags och bortbjudna igårkväll. Så nu blir det gym eller springa varje dag samt stenhård diet hela veckan.

    Grattis till Valkyria84 som har gått ner 7 kg! Duktigt!!

Svar på tråden Minus 2 kg: Tips och inspiration!