Inlägg från: TesshjärtaFred |Visa alla inlägg
  • TesshjärtaFred

    Minus 2 kg: Tips och inspiration!

    Hej tjejer. Hoppar in här också. Jag har lite mer att gå ner, ca 12 kilo. Jag gifter mig inte förrän i september men ska ta mått till klänningen i slutet av maj.
    Jag har just gått med i viktväktarna för jag vet att det funkar för mig och de första två veckorna gick jag ner 1,8 kilo, men nu i helgen har jag tappat greppet rejält. Drack alkohol både fredag och lördag, och åt ute båda dagarna.
    I morgon har vi konferens med jobbet med middag ute. Usch, jag har ingen lust att ens gå och väga mig den här veckan. Vill bara stoppa huvudet i sanden och är så besviken på mig själv för att jag inte kunde klara av en helg liksom. Men det är svårt när det är vår och man vill umgås med vänner och dricka vin och allt sånt.

  • TesshjärtaFred
    fragolina skrev 2009-04-30 17:42:36 följande:
    Ok, nu har jag precis kommit hem från en springrunda i parken. Fram och tillbaka och sen två varv där, det borde vara ca 4 km. Om jag springer två ggr i veckan + tränar som vanligt 3-4 ggr i veckan så borde det väl ge resultat....Fick iallafall lite peppning att inte ge upp helt imorse när jag ställde mig på vågen. Minus ett kg. Det har tagit två veckor men det går åt rätt håll iallafall...
    Du ser, alltid något! Jag gick ner i början men har fuskat så mycket nu att jag inte vågar gå och väga mig. Usch, att det ska vara så svårt.
  • TesshjärtaFred

    Alkohol är en riktig kaloribomb. Eftersom jag räknar points försöker jag att inte dricka någon alkohol alls, men har insett att det är lönlöst. Därför har jag samma regel som någon skrev här ovan, bara på helgerna. Det har gått bra hittills, men på söndag åker jag till Moskva och då vet jag att det kommer att bli alkohol varje dag. I dag ska jag till viktväktarna efter en veckas utebliven vägning (eftersom jag hade fuskat så mycket). Ska bli spännande att se vad som har hänt på två veckor. Känns som om jag har gått upp de två kilona som jag gick ner de första två veckorna.

  • TesshjärtaFred

    Ni är så duktiga allihopa. Jag är i Moskva nu och jobbar 16-timmarsdagar. Svårt att få till det att äta rätt när det bara finns snabbmat att tillgå. Men, åker hem på söndag så då är det nya tag som gäller. Känns som om jag behöver det om vi säger så.
    Men, jag gifter mig inte förrän i september så jag håller tummarna att jag ska nå min målvikt.

  • TesshjärtaFred

    Dewi sir: tack för tipset, det ska jag ta till mig i Sverige. Lite svårare när man är i Moskva och sitter i ett pressrum på en arena och allt som finns är fettiga mackor, hamburgare, chips och kakor.

  • TesshjärtaFred

    Grattis Dewi Siri. Här går det åt helvete. Men det är bara att ta nya tag och komma igen. Jag går ju inte ner i vikt av att sitta och deppa.

  • TesshjärtaFred

    Går ju på viktväktarna och hade gått ner 0,8 den här veckan. Hade faktiskt hoppats på mer, men man får vara nöjd ändå. Bara att kämpa på.

  • TesshjärtaFred

    Fast 0,1 är ju inte mycket DS. Man kan ju faktiskt säga att du nått ditt delmål. Men förstår hur du menar.

  • TesshjärtaFred

    Grattis Fragolina, det är jättebra kämpat.
    Vad har du tränat för något?

Svar på tråden Minus 2 kg: Tips och inspiration!